2777
2789
عنوان

بچه هاتون چه حرف بامزه ای میزنن که ذوق میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 755 بازدید | 59 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از حرفاش الان یادم نیست چون الان رفته رو مخم میخواد فیلم ملی و راهای نرفتش رو نگاه کنه هر چی میگم به ...

واااای اصلا نزار این فیلمو ببینه تو این سن 

وقتی فاصله‌ی بین ما و درونمان برداشته میشود ؛ فاصله‌ی ما با آدم‌ها تنظیم میشود🌱🫶🏻

بچه من حرف نمیزنه ‌ یک و نیم سالشه .فقط وقنایی من میرم اشپزخونه ظرف میشورم این میاد از پشت بغلم میکنه بهد یه گاز تیز از باسن  مبارک من میگیره جیغم تا ۷ طبقه میره. نمیدونم چرا این جرکتو میکنه 😂

پسرمن سه سال و نیمشه دیروز که باباش رفت شمال برای کار اومد پیشم نشست داشت صورتمو نازمیکرد میگه مامان جونی گورمونت مجه هات برم(قربون‌مژه هات برم)بابارفته گریه نکنیا خودم اوباظبتم(مواظبتم)

وای میخاستم‌بمیرم براش🥺❤️

از قوى‌ترين بهونت، قوى‌تر باشᥫ᭡

3سالشه ب داداش دو سالش میگفت ی بغل بمن بده

باباش نمیذاشت کارتون ببینه میگفت از صبح داری پی پی میکنی تو زندگیم

عضوگروه نارنجی🧡تاریخ شروع ۱۰/۲۵🧡وزن اولیه۷۲😬وزن ثانویه ۱۱/۵:۶۹/۸۰۰😎وزن ثالثیه😅 ۶۸/۶۵۰:۱۱/۱۶😉وزن هدف اول ۶۵🔐هدف دوم۶۰🔐هدف نهایی ۵۸🔐💛من موفق میشم،دیگه وقتی عصبی بشم شکلات نمیخورم نوشابه انرژی زا و چیپس و کیک و کلوچه ممنوع🤧😜،،دوستان،کارآگاهان،کنجکاوان تاپیک اول مال من نیستتت من متاهلم چندساله ازدواج کردم

پســــــرم میگه شب ببیــــــر صب ببیــــــر

ببزیون تلویزیون ـ

ظهر خواهرش گفت سبیلو هستم 

اونم گفت سیبیلوهستم بابا هستم 

دخترم براگوشی گریه کنه اون ببینه میادمیگه ســــــارا گوشی بده به بچه خدا پسرم 2/5سالشه