2777
2789
عنوان

کیا اینجا سگ نگهداری میکنن بیایین لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 240 بازدید | 49 پست
بخدا خیلی خرجش هست خودمم عصبی شدم چون نژادش انگورا هست موهاش میریزه و قرص ویتامیناش برای ۲ ماه میشه ...

اووو چه مشکلاتی داره 

مادر من سه تا گربه داره در ماه دو تومنم نمیشه خرجشون😄

ارمنی ها ارمنستانی نیستند 😄 لطفا اگر مخالف نظر من هستید بهم بگید ولی گزارش نزنید برام . هرجا دیدید من تبلیغ مسیحیت کردم حتما گزارش بزنید . لطفا لطفا قبل اینکه با من ستیز کنید به این فکر کنید که ممکنه تفکر شما برای من غلط باشه و دلیلی نداره حتما بپذیرمش . زیر هر پستی که صلاح دیدید تگم کنید خوشحال میشم کمک کنم💘این کاربری سومه ... سوالی راجع به مسیحیت یا انجیل داشتید بپرسید ازم خوشحال میشم به اطلاعاتتون کمک کنم❤ Եղեք սուրբ որդու պաշտպանության մեջ

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نمیدونم چرا حیونارو برا نگه داری دوست ندارم.خب بیاد تو خونمون چ‌کار دسشویی میکنه پرز و مو و پشمش بریزه حشرات ریز میکروسکوپی بین پشم و مو ک هرگز ب چشم دیده نمیشن.انگلای بی خطر برای خودشون.خوووو چ کاریه هزینه کنیم اینهمه.

اره شنیدم ولی خب دیگه من نهایت ماهی دو تومن اینا میتونم خرجش کنم یعنی واقعا کمه؟ بعد تا عادت کنه خون ...

اره بابا کمه یکی دوتومن 

بعضی ماها بخاطر واکسن و ارایشگاه و تمیز کردنشون 

به پنج شش تومنم میرسه البته چندماهی یبار 

اره دیگه هرجای دستشویی میکنه ولی اکثرا کنار دیوار کنار ستون دستشویی میکنم 

یکم صدا میکنن قبلش دیگه خودت باید سریع متوجه شی 

وقتایم که قراره عادتش بدی باید با تشویقی یادش بدی چون خیلی میفهمن 

وقتی فاصله‌ی بین ما و درونمان برداشته میشود ؛ فاصله‌ی ما با آدم‌ها تنظیم میشود🌱🫶🏻

من از خودم میزنم واسه گربمبابام دیگه صداش در اومده میگه دختر چقدر خرج کنم واسه این گربت

دم پدر گرم👏🤷🏼‍♀️

وقتی که خداوند در دلهای شکسته جای دارد چرا به دستان کسی که بارها دلم را 💔 بوسه نزنم... ♥ ❌آقایون محترم درخواست دوستی ندهید❌ سعی کنید تــکــپــر باشید مِثِ من🌹 

وای یا خدا 😂

خیلی دوس داره بیاد تو

ولی میدونه کار اشتباهیه

اینجوری با حسرت نگاه میکنه😂😂

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم وکیل آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️
نژاد sdh هستن؟من چون نژادش کمه و عقیم شده خرجش بالاس

نه دوتاش پرشین هستن ، یکی کوره ، یکی یک پاش لنگه ، اون دی اس اچه فقط سالمه

ارمنی ها ارمنستانی نیستند 😄 لطفا اگر مخالف نظر من هستید بهم بگید ولی گزارش نزنید برام . هرجا دیدید من تبلیغ مسیحیت کردم حتما گزارش بزنید . لطفا لطفا قبل اینکه با من ستیز کنید به این فکر کنید که ممکنه تفکر شما برای من غلط باشه و دلیلی نداره حتما بپذیرمش . زیر هر پستی که صلاح دیدید تگم کنید خوشحال میشم کمک کنم💘این کاربری سومه ... سوالی راجع به مسیحیت یا انجیل داشتید بپرسید ازم خوشحال میشم به اطلاعاتتون کمک کنم❤ Եղեք սուրբ որդու պաշտպանության մեջ

من از خودم میزنم واسه گربمبابام دیگه صداش در اومده میگه دختر چقدر خرج کنم واسه این گربت

چند روز پیش پسر همسایه مون با سگش توو آسانسور بود، خیییییلی سگش رو دوست داره، توو اوج خستگی داشت میفرستم با سگش بدوئه

بهش گفتم چه حالی داری خسته ای اما سگت رو میبری بیرون

گفت از خودم بیشتر خرجش میکنم و هواشو دارم 🤣 و واقعا راست میگه به اندازه بچه ش مواظبشه 

اره بابا کمه یکی دوتومن بعضی ماها بخاطر واکسن و ارایشگاه و تمیز کردنشون به پنج شش تومنم میرسه البته ...

دستشویی میکنه😂😐

وقتی فاصله‌ی بین ما و درونمان برداشته میشود ؛ فاصله‌ی ما با آدم‌ها تنظیم میشود🌱🫶🏻

خیلی دوس داره بیاد توولی میدونه کار اشتباهیهاینجوری با حسرت نگاه میکنه😂😂

این حسرت هم میخوره 

ایشون جاشون تو خونه است ما باید بریم بیرون 😂

هرگز با یک احمق بحث نکنید،تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص دهند