2777
2789
عنوان

حرف خصوصی که به مادرشوهرم زدم از اقوام دور شنیدم😐

| مشاهده متن کامل بحث + 443 بازدید | 38 پست
نه این هرکس زنگ بزنه میگه ا عروسمم رفت دکتر گفت فلان مشکلی داری اصلا هرچی بگی پیش بقیه میگه حتی ساده ...

چطور فهمیده پنهان میکنی؟

کامنت که میزارم چون تاپیک زدی نظر خواستی نظرام طبق تجربمه و چیزایی که یاد گرفتم پس مطمئن نیستم برای شما هم پاسخگو باشه چون من فقط بخش کوچکی از مسئله شما رو توی تاپیک دیدم نه تمام ماجرا و جوانب رو پس خدایی نکرده با یه پیشنهاد و طناب پوسیده من نری توی چاه و بهتره به عقلت رجوع کنی …

آدم اون لحظه نمیدونه بخنده یا سرش بکوبه به دیوار مادرشوهر من اخلاقش جوریه مثلا یه حرف نصفه و نیمه و ...

وای اره🤣🤣🤣🤣

منم یه حرفی میزنم اصلا گوش نمیکنه چی گفتم هرچی برداشت کرده منتقل میکنه😂😂😂😂😂

کامنت که میزارم چون تاپیک زدی نظر خواستی نظرام طبق تجربمه و چیزایی که یاد گرفتم پس مطمئن نیستم برای شما هم پاسخگو باشه چون من فقط بخش کوچکی از مسئله شما رو توی تاپیک دیدم نه تمام ماجرا و جوانب رو پس خدایی نکرده با یه پیشنهاد و طناب پوسیده من نری توی چاه و بهتره به عقلت رجوع کنی …

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

این به ظاهر دلسوزه در باطن خیلیم بدجنسه مادرشوهر منم نخود تو دهنش خیس نمیخوره دایم تلفن به دسته به ق ...

نمیدونم اخه بدجنسی که ندیدم یا شایدم من متوجه نمیشم

این به ظاهر دلسوزه در باطن خیلیم بدجنسه مادرشوهر منم نخود تو دهنش خیس نمیخوره دایم تلفن به دسته به ق ...

دقیقا منم حس می کنم میاد از ما حرف می کشه تا هر روز که دور می تابه این طرف و اون طرف ، حرفی برای گفتن داشته باشه!  تا می گن از عروس و پسرت چه خبر ، زرت کل اطلاعات بریزه بیرون ، تا اونها هم مجلسشون با تفسیر اطلاعات رونق پیدا کنه!

خدایا خودت به این خوبی ، بنده هات به کی رفتند؟

به روش بیار و دفه بعدی به همه بگو فروختیم 

منم مادرشوهرم خیلی دهن لقه جاریم با من به شدت دشمنی داره کل اتفاق های بد زندگیشو از من مخفی میکنه درحالی که خداشاهده من واسش ناراحت میشم برعکس خودش ... 

مادرشوهرم اونروز بهم گفت جاریت رفته دکتر و بهش گفتن بچه دار نمیشی اگر بشی بچه معلول میشه و ... 

میدونم اگه جاریم  بفهمه من میدونم روانی خواهد شد 😐

(( خواهرم تعلیق شده گاهی باهم با این کاربری تاپیک میزنیم ))  وَمَن‌اَزکودَکـےآموختَم؛میآنِ‌تَمآمِ‌عِشق‌هآ عِشق‌بِه‌حُسِین(ع)چیزِدیگَرےاَست 💚