2777
2789

۱۰ ساله ازدواج کردیم بابام یه آدم بی عرضست که لنگه نداره،  شوهرم بارها کاراشو جمع کرده بدهیاشو داده چندبار برده ترک اعتیاد ولی روز به روز بدتر از قبل میشه  

دوسال پیش بود صاحب خونه وسیله هاشو داشت می‌ریخت بیرون شوهرم وساطت کرد رفت وقت گرفت از طرف 

۷ ماه طول کشید تا بابام گفت خونه پیدا کردم! حالا خونه چی؟؟؟یه اتاق نیمه ساخت که نه در داشت نه پنجره،نه شیرآلات نه لامپ ،هیچی هیچی!!! 

شوهرم دوباره گفت کمک میکنم یه خونه پیدا کرد اجاره کرد براش،۱۵ تومنم پیش داد و یه تومن کرایه که خود شوهرم میداد یه سال تمام 

پارسال این موقع بود که

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰

صاحب خونه گفت میخوام پول پیش رو بکنم ۳۰ تومن 

شوهرم کلی دعوا کرد با بابام گفت من دیگه نمیتونم باید تخلیه کنین 

بابام اصلا ککشم نگزید،شوهرمم مجبور شد ابرو داری کنه ۱۵ تومن دیگه گذاشته رو پول پیش و تا الان ماهی ۲ تومن هم کرایه میدیم 

دوماه پیش زنگ زدم گفتم آذر ماه مهلتتون تموم میشه ها تخلیه کنین گفت باشه الان دوباره آذر شد و قراره پیش اضافه بشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پریشب پیام داد به بابام گفتم تخلیه کنین حتی جوابم نداد 

زنگم میزنم پررو پررو میگه میخواستین خونه اجاره نکنین برامون!! 

از اینو شوهرم به من بدرفتاری میکنه به مامانم فحش میده از اونور بابام انگار وظیفمونه کرایه خونشو بدیم تکون نمی‌خوره 

پیر هم نیستا،۵۰ سالشه فقط

مامانم هرروز خدا میگه میخوام طلاق بگیرم چندساله مونده و تکون‌نمیخوره خواهرامم بچن

خب چرا نمیره پیش مادرت

روزی که من نبودم برای شادی روح من به حیوانات غذا بدهید 

منم گناهی ندارم هرروز طعنه میشنوم بخاطر کارا و بیخیالی های باباپ

ببخشید نیتم این نبود که ناراحتت کنم 

خدا کمکت کنه انشالا

روزی که من نبودم برای شادی روح من به حیوانات غذا بدهید