2777
2789
عنوان

شوهری که نخادتون میمونین پیشش

| مشاهده متن کامل بحث + 297 بازدید | 26 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

از اول که اینجوری نبوده لابد چیزی بینتون شده که این شده نتیجشبه خودت نگاه کن اگه جدا بشی شرایط بعدت ...

نه از اول اینجوری نبود خیلی خوب بود 

بعد ازدواج اینجوری شد ۵ ماهه عروسی کردم پدر مادرم پشتمن

نه از اول اینجوری نبود خیلی خوب بود بعد ازدواج اینجوری شد ۵ ماهه عروسی کردم پدر مادرم پشتمن

اول باهاش صحبت کن دلایلشو بپرس اون تو ۵ ماه باید باهات تو اوج باشه نه اینجوری اصلا طبیعی نیست.شاید مرد نیست والا وگرنه تو این ۵ ماه باید شاید حتی هرروز چند بار ازت میخواست رابطه 

نه از اول اینجوری نبود خیلی خوب بود بعد ازدواج اینجوری شد ۵ ماهه عروسی کردم پدر مادرم پشتمن

پنج ماهه این جوریه ،پنج ساله دیگه معلوم نیست چی بشه 

ولی شاید دعایی چیزیی گدفتن براش ،این اول ازدواج عادی نیست

من توی شرایط شما بودم  هشت سال پیش  خانواده ش هم پشتم بودن بدون هیچ دلیلی اینطور شد من موندم و درست کردم یعنی یک زندگی خداشکر معمولی داریم 

شماهم با تهدید و قهر و یا حتی تهدید به طللق اگه بهتر نشد   فکر اساسی کن

اصفهانی جذاب😀