2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ینی بسپارم به منشی ؟خب وقتی میری حالا من هیچی که خواهرشماما خب دوستم و بچش قبل از معاینه دکتر ، منشی ...

اره بسپار به منشی 

وقتی گفت ویزیت دیگه فک نکنم خودشونو کوچیک کنن و مجبورن هزینه بدن دیگه وقتی هزینه دادن مادر و بچه باهم برن مهم نیست 

داییم داروساز پسر اولش متخصص قلب پسر دومش متخصص اورولوژی پسر سومش متخصص چشم پزشکی پسر چهارمش نمایشگا ...

چقدر خوب 

دوستم هم خیلی با شخصیت هستند و مطمینم توقع ندارن که رایگان باشه .

این همسرمه که توقع داره و من میترسم مسخره کنه 

نظر من بر خلاف بقیه است.بابا داداشته غریبه که نیست .حالا بار اول از دوستت وبچه ش ی ویزیت بگیره اتفاق ...

مشکل من اینه که برادرم هم خیلی کم رو تر از من و خجالتیه .

ینی حتی روم نمیشه برم بگم من ویزیتشون پرداخت میکنم چون ممکنه ناراحت شه!

اصلا نمی‌دونم چطوری بگم

البته داداشم برای خانواده همسرم هر وقت رفتن رایگان ویزیت کرده 

به شوهرت بگو پس وقتی دو تا ماشین خراب رو میبری تعمیرگاه، به تعمیرکار بگو اندازه یه دونه ماشین هزینه ...

اصلا نمیشه باهاش حرف زد تو این موارد منتظر این چیزاس تا بگه شما خسیسین یا یه عیب بزاره رومون

اره هم داداشتون پیش شوهرتون خوب جلوه میکنه هم شما از داداشت خجالت نمیکشی بعدم به داداشت بگو خودشون و ...

عزیزم خب این که میگی راه حل خوبیه فقط اگه اونا خواستن ویزیت پرداخت کنن منشی بگه نیاز نیست بعد برن داخل از داداشم تشکر کنم اونموقع داداشم می‌فهمه که من پرداخت کردم 

بنظرت اونا رو حساب اینکه ویزیت رایگانه میخوان باهاتون بیان؟بنظرم نباید همچین توقعی داشته باشن

نه اصلا اصلا 

خیلیی زن و مرد خوبی ان من هر دو رو دوست دارم و بشدت دست دلباز و خوبن برای ما.

ولی من الان مشکلم حرف شوهرمه 

شما پولوبزن به حساب منشی بعد به منشی بسپار ازشون پول نگیره وبه برادرت بگه پرداخت شده

اونا رفتن سر میز منشی اگه یه وقت خواستن ویزیت بپردازن منشی چی بگه ؟

مگه چقدره یه ویزیت اونم برای دکتر متخصص؟بابا بی،خیال واقعا میگی داداشت خیر هم هست من اگه واقعا برادر ...

نمی‌دونم چقدره 

خب من توقع ندارم یکی دو تا که نیست حتی تمام خانواده شوهرم رایگان میرن . نمی‌دونم واقعا 

شاید اصلا خودشون عقلشون برسه حساب کنن .‌نهایت نکردن خودتون باید هزینه ویزیت مهموناتونو حساب کنید

خیلی خانواده خوبی ان مطمینن میرن که حساب کنن اما اینجا رفتار و حرفای همسرمه که اذیتم می‌کنه 

نمیشه دروغ بگم چون خیلی با هم در ارتباطیم و صمیمی ایممنم چشام نابود شده باید برم حتما

عزیزم شما خودت ویزیت اوناروپرداخت کن جلوشون شاید خجالت بکشن خودشون کارت بکشن

به امید آمدن فردایی که تمام دیروزها در مقابل شکوهش زانو بزنند   °🎡🪐~   ️هر کاربری رو بدون دلیل لایک کردم یعنی تو امضاش گفته برام دعا کنین من براش دعا کردم یا گفته صلوات بفرستین براش فرستادم و لایکش کردم.                                                           تلخ ترین لحظه شنیدن  خبر خودکشی دوست عزیزم  بود😭💔