2777
2789
من جاتون باشم خودم تماس میگیرم با منشی و هزینه ویزیتشون رو حساب میکنم البته اگر دوستم ارزشش رو داشته ...

دوستم ارزشش رو داره

من تا حالا با منشیه برخوردی نداشتم .

ینی میشه زنگ بزنم قبل از اینکه برم هزینه رو پرداخت کنم؟ هزینه جفتشون 

چیزی نگو برو ببین چی میشه شاید داداشت خودش یه تعارفی بزنه دیگهولی شوهرت چقد جالبه جای اینکه هوای برا ...

باشه مرسی عزیزم 

همسرم کلا هر جا اسم خانوادشه به نفعشون حرف میزنه هر جا اسم خانواده منه به ضرر ما 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نظر من بر خلاف بقیه است.بابا داداشته غریبه که نیست .حالا بار اول از دوستت وبچه ش ی ویزیت بگیره اتفاق خاصی نمیفته به برادرتون بگید که نهایتا بعدا خودم هزینه ویزیت رو حساب میکنم با منشی ت هماهنگ کن .البته جوری وانمود کن که برادرت ویزیت نگرفته . چون گفتی دوستتون آدمای خوبی هستن اینطوری گفتم .جای دوری نمیره بالاخره اونا هم جبران میکنن .همسرتونم خیلی توقع بی جایی نداره حتما میدونه دوستش ارزشش رو داره 

به برادرت زنگ بزن بگو ویزیتشونو من حساب میکنمبرادرتم میگه نع بابا چه حرفیه و...و همه چی بخیر و خوشی ...

درست میگی میشه ولی خب داداشم بگه باشه و تو رودربایستی گیر کنه چی !

من میدونم اونم چقدر قسط و وام داره . درسته میگه باشه

دوستم ارزشش رو دارهمن تا حالا با منشیه برخوردی نداشتم .ینی میشه زنگ بزنم قبل از اینکه برم هزینه رو پ ...

به منشی بگین ازش نظر بخواین. من مشابه شما این اتفاق برام افتاد ولی عوضش داییم بود و من راهم نزدیک بود زودتر رفتم حساب کردم. ولی اگر براتون سخت نیست به منشی بگین در نهایت اینکه برادرتون متوجه میشن شما قصد پرداخت داشتین 

ببین خودت ویزیت اونارو بزن به حساب داداشت اونم به منشی بگه حساب کردن نه همسرت متوجه میشه که تو دادی ...

اینطوری خوبه ؟

یکی یه جوری مشخص کنیم که ویزیت ندادیم اصلا و رایگانه !

هزینه ويزيت چقدره؟ اگه اون خانواده مشکل مالی ندارند، بذار پرداخت کنن

نمی‌دونم فکر کنم 200 شاید یکم کمتر 

مشکل مالی ندارند و اتفاقا زن و شوهر هر دو شاغلند 

اینطوری خوبه ؟یکی یه جوری مشخص کنیم که ویزیت ندادیم اصلا و رایگانه !

اره هم داداشتون پیش شوهرتون خوب جلوه میکنه هم شما از داداشت خجالت نمیکشی بعدم به داداشت بگو خودشون ویزیت رو دادن شما پرداخت کنید . ولی درکل شوهرت خیلی پرتوقع هست بزار ندونسته از جیبش بره حالش جا بیاد😊

خدایا منو هیچوقت محتاج کسی نکن.
عزمزمه چقدر سخت می گیری وقتی به برادرت بگی ایون دوستم هستند و همگی با هم داخل مطب برید احتمال زیاد ا ...

اول من جداگانه میرم داخل مطب . بعد که من اومدم بیرون دوستم میره داخل 

ممنون خدا پدر و مادر شما رو هم حفظ کنه .

شهر خودم پزشک متخصص نداره اصلا .یکی تو بیمارستان میاد که بدرد نمیخوره و دستگاه نداره .سو استفاده گر ...

شما پولوبزن به حساب منشی بعد به منشی بسپار ازشون پول نگیره وبه برادرت بگه پرداخت شده

لطفا اگه نظرتون مخالف منه ریپ نزنید بذارید اسی خودش جواب بده .من دلسوزی یا تجربه یا هر حرفی میزنم برای اسی هست .حوصله ی قانع شدن قانع کردن شما رو ندارم .چون آخرش دعواست .