2777
2789
عنوان

کمک کنید دخترای باهوش🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 333 بازدید | 56 پست
با این شواهد و قرائنب ک گفتم ینی اون دوستم داره ؟ 🥹💔

اره دیگ 

فعلا زبونی ک اعتراف کرده 

رفتارشم در نظر بگیر اونم اوکیه ک ینی اره داره

شکر ایزد را که آنچه اسباب بلاست/ مارا ز کس دیگر نمی باید خواست💔👩‍🦯

آهان گلم ایشالله دلت شاد شه. قربونت برم غصه نخوری🥹♥️

توام همینطور زیبا 

شما تو چه وضعی هستی الان 

درحال حاضر همچنان دوست دارم امیر 🩷دارم درس میخونم درصورتی که دوس ندارم کار کردن هم دوس ندارم دوس دارم یه جا بشینم از آسمون پول بیاد🩴عشق رو تجربه کردم 🫣MEOW🐈خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم پسر کچلم🫂

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قربونت برم ایشالا بیاد دیگ نمیدونم چیکار کنم حس میکنم میخواد بره تو رابطه :) ولی مطمئنم اگر یه بار ح ...

نزدیکت نیست مثا ب بهونه ای بری ببینیش؟

🥲🥲

خدای خوبم لطفا ببخش منو از ثانیه و کنارم باش که جز تو هیچ پناهی نیست ❤️ خدایا توروخدا خودت باش همیشه
نزدیکت نیست مثا ب بهونه ای بری ببینیش؟🥲🥲

اصلا،🥲

درحال حاضر همچنان دوست دارم امیر 🩷دارم درس میخونم درصورتی که دوس ندارم کار کردن هم دوس ندارم دوس دارم یه جا بشینم از آسمون پول بیاد🩴عشق رو تجربه کردم 🫣MEOW🐈خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم پسر کچلم🫂

فاز بی محلی ورداشتم ک بیشتر بیفته دنبالم، اونم سرد شده

زیبا بود ماهم همش دعوا میکردیم دیگ آخرش گفت کات کنیم بعد 2 سال

بی محلیام اینجور بود 

ی روز ۱۳ بار زنگ زد جواب ندادم هیچم نگفتم دستم بند بود یا چیزی 

فرداش پیام داد سرد جواب دادم 

دوباره فرداش زنگ زد با اشتیاق حالذو احوال پرسید گفت زنگ زدم حرف بزنیم منم گفتم بفرما بگو. آدم کم حرفیه خودش، گفت نمیخای شروع کننده شب خودت ؟ گفتم نه نمیخام کار دارم باید برم خدافظ. قط کردم.

دیگه ازون روز سراغمو نگرفت 🥹💔