2777
2789
عنوان

کمک کنید دخترای باهوش🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 336 بازدید | 56 پست
ببین یچیزی شنیده بودم یبار خودمم امتحان کردم جواب بودhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/12482 ...

جیگر خوندم از خوندن آیه و دعا بگیر 

تا دعانویس و... هیچی ج نداد

درحال حاضر همچنان دوست دارم امیر 🩷دارم درس میخونم درصورتی که دوس ندارم کار کردن هم دوس ندارم دوس دارم یه جا بشینم از آسمون پول بیاد🩴عشق رو تجربه کردم 🫣MEOW🐈خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم پسر کچلم🫂

نههه نرووو اگ هنوز از پسره مطمعن نیستی نرو من فک کردم مثلا اون خیلی میخادت تو بی محلی کردی بهش با تو ...

آهاااان اوکی درست

ببین اون ب من گفته بود، اگ تو باشی من تا آخرش هستم 

و گفته بود دوستت دارم و فلان جا ک دیدمت ی دل نه صددل خوشم ازت اومد 

حالا دیگه نمی‌فهمم از نظر شما این معنیش خواستنه یا نه؟

اینم بگم؛ تابحال ب کسی ابراز محبت نکرد کسی تو زندگیش نبوده فامیلیم آمارش دستمه کااامل. تازه همینا رو هم ب سختی گفت چون بلد نیس بگه و درونگراس

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

جیگر خوندم از خوندن آیه و دعا بگیر تا دعانویس و... هیچی ج نداد

اینو امتحان کردی؟؟

من فقد اینو انجام دادم برگشت

ضرر نداره بالاخره

خدای خوبم لطفا ببخش منو از ثانیه و کنارم باش که جز تو هیچ پناهی نیست ❤️ خدایا توروخدا خودت باش همیشه
اینو امتحان کردی؟؟من فقد اینو انجام دادم برگشتضرر نداره بالاخره

آره 

نمیشه دیگ انگار هیچ جوره نمیشه 

درحال حاضر همچنان دوست دارم امیر 🩷دارم درس میخونم درصورتی که دوس ندارم کار کردن هم دوس ندارم دوس دارم یه جا بشینم از آسمون پول بیاد🩴عشق رو تجربه کردم 🫣MEOW🐈خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم پسر کچلم🫂

آره نمیشه دیگ انگار هیچ جوره نمیشه

🥲الهی

دعا میکنم برات:)

برگشت بیا تگم کن

خدای خوبم لطفا ببخش منو از ثانیه و کنارم باش که جز تو هیچ پناهی نیست ❤️ خدایا توروخدا خودت باش همیشه
🥲الهیدعا میکنم برات:)برگشت بیا تگم کن

شات گرفتم از اسمت یادم بمونه :) 

آهاااان اوکی درستببین اون ب من گفته بود، اگ تو باشی من تا آخرش هستم و گفته بود دوستت دارم و فلان جا ...

خب پس میانه برو با یکم دلخوری برو بگو بهش 

نمیخاد دعوا کنی یا تند بری ک راه برگشت نزاری 

حس اونم در نظر بگیر الان ی جوریه نمیدونه دوسش داری یا ن

سردرگمه ب اونم حق بده

اگ دوسش داری مشکل و حل کن

شکر ایزد را که آنچه اسباب بلاست/ مارا ز کس دیگر نمی باید خواست💔👩‍🦯

:)منتظرتم

امیدوارم یه روز تگت کنم 

تازه دیدم آقا پروفایل های جدید گذاشته :) 

امیدوارم یه روز تگت کنم تازه دیدم آقا پروفایل های جدید گذاشته :)

🥲حستو عجیب درک میکنم ادم حس غریب بودن بهش دس میده:)

امیدوارم دفه ی بعدی که اومدم سایت ببینم تگم کردی🥲

🥲حستو عجیب درک میکنم ادم حس غریب بودن بهش دس میده:)امیدوارم دفه ی بعدی که اومدم سایت ببینم تگم کردی ...

قربونت برم 

ایشالا بیاد دیگ نمیدونم چیکار کنم 

حس میکنم میخواد بره تو رابطه :) 

ولی مطمئنم اگر یه بار حضوری ببینتم اوکی میشیم باز 

قربونت برم ایشالا بیاد دیگ نمیدونم چیکار کنم حس میکنم میخواد بره تو رابطه :) ولی مطمئنم اگر یه بار ح ...

میگم دوتاتون باعث کات بودید پس فرقی نمیکنه کدوم پیشقدم شه. چرا خودت سراغشو نمیگیری ؟ یا تو هم شک داری ب دوستداشتنش؟

ببخشید عزیزم واسم سوال بود 

چون خودمم الان تو وضعیت نرمالی نیستم 

میگم دوتاتون باعث کات بودید پس فرقی نمیکنه کدوم پیشقدم شه. چرا خودت سراغشو نمیگیری ؟ یا تو هم شک دار ...

یه بار دیگ 2 روزه کات کردیم من رفتم جلو 

و اینکه شروع کات رو اون شروع کرد