2777
2789

@جن__بو_داده    

🤣🤣🤣همه فهمیدن داری دروغ میگی قفل کردی داشتم نی نی یارو تک میکردم دیدم قفل شد🤣🤣

دوستان ایشون الکی میگه یکی براشون چله گرفته هزینش هر چقد شد بدین درواقع اون کاربرا خودشن 🤣🤣

اولیش هم کاربر آسمان بود که می‌گفت دوتا پسر دارم ندارم اینو باور نکید ممنوون

حالا راست یا دروغ

بذار هرکی احمقِ پول بده

به ما چه

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا مام جون ب عزرائیل نمیدیم بیایم ب یکی پول بدیم برامون چله بگیره 

https://daigo.ir/secret/2452132653  اکیپ سوگولی های سایت#هر کی درخواست بده ماااااادررررشو ..... مث مادر خودم دوست دارم ولی پددددرررررررشو‌ درمیارم،😝😝

من به کسی دروغ نگفتم من هم اون ختمو برداشتم هم از این خانوم خاستم برام چله بگیرن من نمیدونم کجاش درو ...

ما ختم و چله خودمون برمیداریم

مرسی که انقد به فکرمونی

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
من به کسی دروغ نگفتم من هم اون ختمو برداشتم هم از این خانوم خاستم برام چله بگیرن من نمیدونم کجاش درو ...

چرا توی تاپیک توان اینو نگفتی توی دومی گفتی هزینه میگیره کسی انجام میده پس خودت بودی

مهربونا من امروز نیت کردم تا نیمه شعبان خدا حاجتمو بده دعام کنین  ذوقم تموم شد و خدا حاجتمو نداد