2777
2789
عنوان

این کار بر پول میگیره از بقیه کار برا مراقب باشین 😒

| مشاهده متن کامل بحث + 1139 بازدید | 84 پست
کاربری سمیه ۱۲ رو میگفت مطمئنم آسمان هم خودش باشه چون اون تعلیق شد با یه خط دیگه بهم پیام داد

آره همون آسمان 11 هستش تعلیق شده این سمیه کاربری جدیدشه

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از زمان اون ملعون گدایی مد شده تو سایت اگه کسی بهش پرو بال نمیداد این مساله جدی نمیشد البته سایت جای ...

البته شگرد اون کثافت با بقیه ی گداها فرق داشت 

خیلی مکارانه پیش رفته بود طوری که نی نی یار ها که خودشون با گدایی مخالف بودن گول زده بود . 

هنوز باورم نمیشه که چند سال طعمه اش بودیم 

ز نادان بنالد دل سنگ و کوه🥲
از زمان اون ملعون گدایی مد شده تو سایت اگه کسی بهش پرو بال نمیداد این مساله جدی نمیشد البته سایت جای ...

شگردش این بود که طعمه هاشو از هم دور می‌کرد  .با سر هم کردن داستان  که فلانی راجع به پسرش دروغ میگه و همچنین پیش هر کاربر وانمود می‌کرد فقط تو کمک می‌کنی .در حالی که شاید نصف کاربرای سایت  توی لیستش بودن و هر کی رو احساس می‌کرد  دوره ی کمک کردنش سر اومده و یا هر کی متوجه حقه بازی هاش میشد  میرفت سراغ گزینه های بعدی 

مثلا یه کاربر که صدها میلیون کمکش کرده بود پشت سرش بد میگفت  منم فکر میکردم واقعا باهاش دبگه رابطه نداره در حالی که همچنان تیغش میزد ولی پشت سرش بد میگفت که یه دفعه من نرم ازش سوال کنم طوری وانمود می‌کرد که دیگه یک ریال از کسی کمک نمیگیره 

خیلی هم خودشو پاک نشون میداد ‌ .هر وقت هم کسی بهش مشکوک میشد ادعا می‌کرد فراموش کرده 

ز نادان بنالد دل سنگ و کوه🥲
شگردش این بود که طعمه هاشو از هم دور می‌کرد .با سر هم کردن داستان که فلانی راجع به پسرش دروغ میگه ...

صدها میلیون؟؟؟؟؟😐😐😐

اهداف و برنامه هام برای سال جدید اینجا می‌نویسم تا جلو چشمم باشه:۱-قوی باشم ۲-کمتر حرص بخورم ۳-سوزنم رو آدما و حرفاشون گیر نکنه ۴-حال خودمو خوب نگه دارم ۵-پر انرژی تر باشم ۶-کمتر تو مجازی باشم ۷-پس انداز مخفی داشته باشم ۸-تا آخر امسال ماشین و لب تاپ خریده باشم ۹-خرجای اضافه نکنم ۱۰-برای خودم ارزش قائل باشم 
البته شگرد اون کثافت با بقیه ی گداها فرق داشت خیلی مکارانه پیش رفته بود طوری که نی نی یار ها که خودش ...

کاربلد بوده راهنماهاشم تواین زمینه هوش خوبی داشتن

ایرانی شاید از اسب بیفتد اما....... از اصل هرگزززززز ✌️
شگردش این بود که طعمه هاشو از هم دور می‌کرد .با سر هم کردن داستان که فلانی راجع به پسرش دروغ میگه ...

چقدر پست بوده😳 این پولا از هرچی حرومه حرومتره چطور پول حروم به بچه هاش میداده😳😳😳 

یه بار یه کاربر از پی ویش عکس گذاشت سراغش رفته بود بهش میگفت پول پوشک بچه هامو ندارم نینی یارا منو تایید کردن لطفا تو تاپیکا اینو بگو ولی نگو من اومدم پی ویت😳 

خیلی نمک نشناس بوده هم پول میگرفته هم دشمنی میکرده البته از همنشیناش و راهنماهاش چیز بیشتری یاد نمیگرفته 

تازه نزول هم میگرفته یکی به اسم ج  بهش پول سوددار میداده 

ایرانی شاید از اسب بیفتد اما....... از اصل هرگزززززز ✌️