2777
2789
عنوان

میشه کسی دیابت نداشته باشه ولی دهنش خشک شه😭😭😭😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 168 بازدید | 28 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من باردارم الان و دهنم ب شدت خشک میشه

ناحله الجسم ینی نحیف ودلشکسته میری♥        جوونی اما مادر پیری،بهونه ی سفر میگیری♥                باکیه العین ینی بارون غصه ها میباره♥                          چشای مادر ما تاره دیگه علی شده بیچاره♥                  منحده الرکن ینی توان برات نمونده بانو♥                     کی قلبتو سوزونده بانو کی بالتو شکونده بانو♥            معصبه الراس ینی بستی سری رو ک پردرده♥                رنگ رخ تو مادر زرده تو کوچه کی جسارت کرده♥                                                            جوری لگد خوردی ک نمیتونی بلند شی از جات♥            جای غلافه رو با زوهات داری میری کنار بابات♥ هیچکسی ای وای من نگفت تو کوچه ب اون کافر ♥ نزن زن رو جلوی شوهر بمیره زینبت ای مادر♥ وای مادرم

منم تکرر ادرار داشتم خوب شدم یکم رعایت کردم ولی نمیدونم این خشکی به خاطر پیاده رویه

من ازوقتی باردارشدم بشدتتتتتت دهنم خشک میشه تشنه میشم دیابتم ندارم.

ینی دررورز ۲۰۰بار میرم دسشویی دیگه خسته شدم شبا اصننننن خواب ندارم ازبس هی اب میخورم و هی میرم دسشویی

فقط 6 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
تو بارداری من ک باردار نیستم

ازمایش کبد چرب بده 

فقط 6 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
اره کنترل میگنم ولی میترسم بگن دیابته😭😭😭😭

با قند 100 که نمیتونی دیابت داشته باشی آخه.قند سه ماهه را تست بده نهایتا پیش دیابت میشی که اونم میتونی با کنترل تغذیه و ورزش بیاریش پایین و از پیش دیابت خارج بشی. تازه خیلی هم خوبه که قبل اینکه دیابت بگیری و قند بره بالای 125 متوجه بشی که پیش دیابت هستی چون اینجوری کنترلش راحتتره.

با قند 100 که نمیتونی دیابت داشته باشی آخه.قند سه ماهه را تست بده نهایتا پیش دیابت میشی که اونم میتو ...

اره واسه پیش دیابت نمی‌ترسم 

ولی آخه مهم ترین علائم قند همین خشکی دهانه😭😭برا همین میترسم 

میگم دیروز رفتم پباده روی بدنم کم آب شره شاید به خاطر اونه ها