دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
ناحله الجسم ینی نحیف ودلشکسته میری♥ جوونی اما مادر پیری،بهونه ی سفر میگیری♥ باکیه العین ینی بارون غصه ها میباره♥ چشای مادر ما تاره دیگه علی شده بیچاره♥ منحده الرکن ینی توان برات نمونده بانو♥ کی قلبتو سوزونده بانو کی بالتو شکونده بانو♥ معصبه الراس ینی بستی سری رو ک پردرده♥ رنگ رخ تو مادر زرده تو کوچه کی جسارت کرده♥ جوری لگد خوردی ک نمیتونی بلند شی از جات♥ جای غلافه رو با زوهات داری میری کنار بابات♥ هیچکسی ای وای من نگفت تو کوچه ب اون کافر ♥ نزن زن رو جلوی شوهر بمیره زینبت ای مادر♥ وای مادرم
میتونه دلایل زیادی داشته باشه فقط دیابت نیست.نگران نشو ولی قند 100 هم یکم ملاحظه لازم داره که یموقع وارد پیش دیابت نشی.یکم بیشتر کنترل کن و ورزشت رو بیشتر کن.
با قند 100 که نمیتونی دیابت داشته باشی آخه.قند سه ماهه را تست بده نهایتا پیش دیابت میشی که اونم میتونی با کنترل تغذیه و ورزش بیاریش پایین و از پیش دیابت خارج بشی. تازه خیلی هم خوبه که قبل اینکه دیابت بگیری و قند بره بالای 125 متوجه بشی که پیش دیابت هستی چون اینجوری کنترلش راحتتره.