2777
2789
چرا باید همه از همه چیز نا امید بشن و دنیا پر از ظلم بشه تا یکی بیاد نجات بده؟یعنی مقدمش ظلمه؟خب چرا ...

مقدمش ظلم نیست مقدمش خواسته ی مردم بزمانی هم مردم کوفه امام حسین رو دعوت کردن ولی وقتی رسید پیششون بخاطر چن سکه امام و خاندانش رو کشتنو اسیر کردن 

وقتی ظهور می‌کنه دیگه هیچ امیدی نباشه جنگهایی صورت میگیره که خیلیا کشته میشن اگه اشتباه نکنم از هر ۷ ...

خب پس الان نباید انتظار ظهور داشته باشیم چون وضعیتمون هم در این حد نیست 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب پس الان نباید انتظار ظهور داشته باشیم چون وضعیتمون هم در این حد نیست

درسته یسری نشانه ها حتمبه  یسری نشانه ها ممکنه باشه یا نباشه قوم بنی اسراییل هم گرفتار فرعون بودن قرار بود سالهای زیاد دیگه ای گرفتار باشن  ولی بخاطر آه یه زن باردار که هم شوهرش و هم فرزندش توسط فرعون کشته شد زمان پیغمبری حضرت موسی چند ده سال جلو افتاد پس نباید ناامید بشیم و باید دعا کنیم شاید خداوند  این رو زودتر  برامون مقدر کرد

مقدمش ظلم نیست مقدمش خواسته ی مردم بزمانی هم مردم کوفه امام حسین رو دعوت کردن ولی وقتی رسید پیششون ب ...

بله ولی کسی که توانایی از بین بردن اون همه ظلم رو داره چطور میتونه نگران حمایت نشدن از طرف مردم باشه؟فرض میکنیم همه ظالم و قراره ظلم رو از بین ببرند!درکش سخته

بله ولی کسی که توانایی از بین بردن اون همه ظلم رو داره چطور میتونه نگران حمایت نشدن از طرف مردم باشه ...

نگران حمایت نیست بحث لیاقت و تسلیم در برابر امر الهیه الان مثلاً بیاد فردا خیلیا در مقابلش قد علم بکنن و بخوان باهاش بجنگن پس نتیجه چی میشه جز اینکه بازم حکومت واقعی الهی پر از عدالت برپا نخواهد شد در حقیقت حکومت امام زمان برای برپایی عدالت واقعیه در سایه ی ایمان و پذیرش امر خداوند برای همه ی مردم جهان هستش 

نگران حمایت نیست بحث لیاقت و تسلیم در برابر امر الهیه الان مثلاً بیاد فردا خیلیا در مقابلش قد علم بک ...

زمانیکه اکثریت مردم خواهان برداشته شدن ظلم و ایجاد عدالت بشن بطور طبیعی بساط ظلم برچیده میشه و عدالت جاری میشه.الان مشکل اینجاست که اکثریت مردم خواهان ظلم هستند. یعده نونشون توی ظلم و بی عدالتیه و یعده هم زیر یوق اون ظالم هستند و اینقدر دچار بیماری فکری شدند توسط ظالم ها که نمیتونن متوجه ظلمی که بهشون میشه بشن.روزی که شدت ظلم به حدی برسه که مردم متوجه ظلم و ظالم بشن و دیگه حنای سواستفاده گرها براشون رنگش نداشته باشه-یقینا بساط ظالم برچیده میشه چون ظالم و مظلوم لازمه وجود همدیگه هستند.

زمانیکه اکثریت مردم خواهان برداشته شدن ظلم و ایجاد عدالت بشن بطور طبیعی بساط ظلم برچیده میشه و عدالت ...

من همیشه از خدا هدایت و عاقبت بخیری رو می‌خوام و اینکه آخرالزمان غربالگری صورت میگیره و اینو می‌دونم کسانی که بیش از هفده هزار کودک رو تکه تکه کردن نمیتونن طرف حق باشن 

من همیشه از خدا هدایت و عاقبت بخیری رو می‌خوام و اینکه آخرالزمان غربالگری صورت میگیره و اینو می‌دونم ...

درسته و فکر نمی‌کنم هیچ کس بتونه ادعا کنه کسانی که موجب کشته شدن کودکان و زنان و مردان بی دفاع و غیر نظامی میشن بتونن طرف حق باشن با هر دینی و در هر کجای دنیا. 

درسته و فکر نمی‌کنم هیچ کس بتونه ادعا کنه کسانی که موجب کشته شدن کودکان و زنان و مردان بی دفاع و غیر ...

مردم غزه وقتی حماس رو انتخاب کردن و اینهمه باهاشون همکاری کردن یعنی برای جنگیدن و آزادی وطنشون خودشونو آماده کرده بودن وانتظار داشتن حکام بی غیرت عرب طرفشونو بگیرن اما امان از بی غیرتی و بی شرفی که حتی راههای ورود این غذا رو هم بروی مردم بستن و آمریکای جنایتکار که برای نگهداشتن این پایگاه نظامیش تو منطقه حاضره کل مردم رو به خاک و خون بکشه و اونقدر بهشون سلاح بده که تا می‌تونه آدم بکشه و با وتو کردن قطعنامه های برعلیه اسراییل تمام کمال ازاین جنایتکار حمایت کرد اسراییل هم  تا تونست بمب ریخته سر مردم  و لونهمه جنایاتو مرتکب شد الآنم که راههارو بسته تا از گرسنگیو تشنگی  بمیرن وراه فراری نداشته باشن پس میشه گفت در اصل  این اسراییل با همکاری همه جانبه ی  آمریکا و اروپا و حکام بی غیرت عرب باعث اینهمه جنایات شدن واسمشم گذاشتن جلوگیری از نسل کشی یه.ود تا شیکو مجلسی تر و قابل هضمتر برای جهانیان ناآگاه باشه 

مردم غزه وقتی حماس رو انتخاب کردن و اینهمه باهاشون همکاری کردن یعنی برای جنگیدن و آزادی وطنشون خودشو ...

درسته ولی نمیدونم چه ربطی به صحبت و سوالات من داشت.من نگفتم طرفدار اسرائیل هستم و آدم کشی آمریکا و اسرائیل رو قبول ندارم یا از این آدم کشی دفاع میکنم. گفتم آدم کشی به هر بهانه ای ظلمه پس قطعا این شامل اسرائیل و آمریکا هم میشه و هیچ حمایتی هم هیچوقت نکردم. اما امثال شما فقط ظلم و آدم کشی رو در موارد خاص ظلم میدونید و بقیه را محق ظلم کردن و کشتن.

درسته ولی نمیدونم چه ربطی به صحبت و سوالات من داشت.من نگفتم طرفدار اسرائیل هستم و آدم کشی آمریکا و ا ...

خوب منم منظورتو کاملا فهمیدم که داری این جنایاتو  تقصیر کیا میندازی  بخاطر همین دلایلشو کامل گفتم که بدونی قاتل واقعی اسراییله نه اونایی که تو فکر می‌کنی 

بله ولی کسی که توانایی از بین بردن اون همه ظلم رو داره چطور میتونه نگران حمایت نشدن از طرف مردم باشه ...

امام نگران نیستند کی گفته‌ نگرانن؟! 

امام پدر معنوی هستند، دلسوز واقعی مردم، اگر میخوان مردم تو لشکر حق باشن به خاطر خود مردمه به خاطر عاقبت به شر نشدنشون. وگرنه امام چه یک نفر یار داشته باشن چه یکمیلیارد، پیروز قطعی هستند و حکومت منجی قطعا تشکیل خواهد شد این وعده قطعی خداست و وعده تمام ادیان الهی

مِهرت اجازه داد كه مـــادر بخوانمت يا زهرا(س)❤لطفا برای سلامتی و تعجیل در ظهور امام زمان ارواحنا فداه صلوات بفرستید ممنونم🌸
امام زمان ظهور نمیکنه مگر اینکه شیعیان از همه چیزو همه کس ناامید بشن دنیا پر از ظلمو فسادو تباهی باش ...

نه شیعیان، کل عالم

همه مردم اضطرار رو درک کنن و با تموم وجود منجی رو بخوان

مِهرت اجازه داد كه مـــادر بخوانمت يا زهرا(س)❤لطفا برای سلامتی و تعجیل در ظهور امام زمان ارواحنا فداه صلوات بفرستید ممنونم🌸

یعنی با یک معجزه فرا انسانی ظهور میکنه امام زمان؟ چطور باید خودشو ثابت کنه که امام زمانه؟

کاربری که بعد شش سال به ناحق ترکید   من دیگه اون کاربر سابق نمیشم  از همتون آتو دارم