کنجکاو۱۳۷۹ مدیر عضویت: 1401/12/26 تعداد پست: 1615 عنوان هنوزم نمیتونم فکر مهاجرت رو از سرم بیرون کنم | مشاهده متن کامل بحث + 1037 بازدید | 101 پست من اوایل هدفم مهاجرت بودمشکل مالی هم ندارمبه دلایل تنهایی و غربت و ترس و اینا بیخیال شدمگفتم کنکور ایران رو میدمالان که استوری بچه ها و دوستام رو میبینم که مهاجرت کردن خیلی حسرت میخورمچیکار کنماصن انگاری دیگه خوشحال نیستم امروز | 15:43 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
این_منمم عضویت: 1401/05/23 تعداد پست: 8704 ببین بعضیا میگن زندگی دانشجویی مثلا 600 700 یوروولی من چون دوستام بودن میگن نه نمیشهخیلی خیلی سخت می ... مرسی عزیزم ایشالا توهم موفق باشی❤️ 🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼
کنجکاو۱۳۷۹ مدیر استارتر عضویت: 1401/12/26 تعداد پست: 1615 شما چرا اقدام نمیکنی والا حقیقتا من یکم افسردگی دارممیترسم بگا برماز آزمون کالج هم ترس دارم یکم
ورهرام عضویت: 1403/01/06 تعداد پست: 579 عزيزم من از لیسانس انصراف دادمچون هزینه ی آزاد سازی مدارک از انصراف کمترهمن 24 سالمه هزینش چقدر میشه عزیزم؟ فقط 3 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده ! 1 5 10 15 20 25 30 35 40 دوستان "بذار" نه "' بزار"' که از واژهء گذاشتن میاد. وَرَهرام ( بهرام ) ؛ فرشتهء پیروزی ساحل جواب سرزنش موج را نداد🌀گاهی فقط سکوت سزای سبک سری ست
imzahrw عضویت: 1402/12/20 تعداد پست: 10218 اسی رشته چیه خب شاید الان از زندگیت راضی نیسی الان چیکار میکنی
imzahrw عضویت: 1402/12/20 تعداد پست: 10218 نمیدونم یا اینجا برم مهندسی یا شیمی بخونم ۴,۵ سال دیگه برم یا هم برم دارو بخونم از الان مثلا ( منظور ... نه بابا عمرت میره لیسانس بگیر
xr_tirana عضویت: 1401/03/09 تعداد پست: 4792 من برا مهاجرت اقدام کردم.سال بعد اگه همه چی اوکی باشه آذر میرم ایتالیا...خیلی تو ذهنم بود.شاید اشتباه کنم ولی نمیخوام بعدا حسرت بخورم.نشدم میگم لاقل براش تلاش کردم
imzahrw عضویت: 1402/12/20 تعداد پست: 10218 من برا مهاجرت اقدام کردم.سال بعد اگه همه چی اوکی باشه آذر میرم ایتالیا...خیلی تو ذهنم بود.شاید اشتبا ... عه چه رشته ای عزیزمآیلتس گرفتی
طب_سنتی_راز_سلامتی عضویت: 1400/05/29 تعداد پست: 2652 سلام عزیزم میشه بگی چی شد که رشته مترجمی زبان رو رها کردی ؟ سختیش چی بود ؟ بخاطر بازار کار بوده ؟ لازم نیست حتماً امپراطور داشته باشی . خودت ملکه باش و به دنیای خودت حکومت کن
xr_tirana عضویت: 1401/03/09 تعداد پست: 4792 عه چه رشته ای عزیزمآیلتس گرفتی در شرف آیلتس گرفتنم...قصدم پزشکیه فعلا.
ورهرام عضویت: 1403/01/06 تعداد پست: 579 بله رشته های علوم پایه مثل ریاضی و شیمی خوب هستن یعنی نمیکم رشته های عالی هستن اما باهاشون میشه اپلا ... عزیزم رشته روانشناسی چطوریه؟ منم فعلا دارم تحقیق میکنم. فقط 3 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده ! 1 5 10 15 20 25 30 35 40 دوستان "بذار" نه "' بزار"' که از واژهء گذاشتن میاد. وَرَهرام ( بهرام ) ؛ فرشتهء پیروزی ساحل جواب سرزنش موج را نداد🌀گاهی فقط سکوت سزای سبک سری ست
كلئوپاترا٦٠ عضویت: 1401/03/25 تعداد پست: 23727 عزیزم رشته روانشناسی چطوریه؟ منم فعلا دارم تحقیق میکنم. خوب نیست هم اپشن های کمتری براش هست هم شرایطش متفاوتتره من دیدم اغلب فارغ التحصیلهای روانشناسی برای اپلای تغییر رشته دادن هر کدوم هم یک بهانه برای تغییر رشته آوردن برای دانشگاه و کشور و اداره مهاجرت مقصد