2777
2789
عنوان

هنوزم نمیتونم فکر مهاجرت رو از سرم بیرون کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1037 بازدید | 101 پست
منم دارم به همین فک میکنمکه آره عادت میکنی دخترولی خیلی دو دلم

ببین من نمیکم مهاجرت خوبه یا بد 

اما چون تو دلت هست اگر انجام ندی همیشه فکر میکنی باختی همیشه فکر میکنی یک موقعیت خوب رو از دست دادی 

اما اینکه بشینی بگی حسرت مهاجرت رو دارم درست نیست براش تلاش کن تپ مسیرش قرار بگیر چون همینجا تا اپلای و ویزا هفت خوان رو باید پشت سر بزاری دیگه 

پس اگر این مراحل رو طی کردی معلوم میشه آدم مهاجرت هستی یا نه

بهترین تایم مهاجرت گرفتن لیسانس تو ایران هست و برای مستر اقدام کردن هستش هم از نظر سنی خوبین هم از ن ...

عزیزم اتفاقا دیروز تاپیک راهنمایی مهاجرتتون رو میخوندم 

به نظرتون لیانس رشته علوم پایه مث شیمی خوبه واسه همین ک میگید؟

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببین 

نمیخوام مثل بعضیا بگم مهاجرت بده اتفاقا مهاجرت خوب به یه کشور خوب خیلی به آدم اعتماد بنفس میده و زندگی آدم رو میتونه به سمت خوبی تغییر بده

ولی اینکه تو جایی که هستی خوشحال نباشی چون تصمیم گرفتی کاری رو انجام ندی منطقی نیست

آدم میتونه تو هر شرایطی خوشحال باشه 

توهم دلایل خودت رو داشتی که تصمیم گرفتی مهاجرت نکنی دیگه

به دلایلت فکر کن

https://harfeto.timefriend.net/16813875872584
عزیزم اتفاقا دیروز تاپیک راهنمایی مهاجرتتون رو میخوندم به نظرتون لیانس رشته علوم پایه مث شیمی خوبه و ...

بله رشته های علوم پایه مثل ریاضی و شیمی خوب هستن یعنی نمیکم رشته های عالی هستن اما باهاشون میشه اپلای کرد چون حوزه اپلای شما زیاده 

من خودم جزو رشته های مدیریتی بودم همه دانشگاه میشد اپلای کرد محدودیت نداشتم ‌اما زشته عالی بخوای مهندسی هست اکثر مهندسی ها عالی هستن از کامپیوتر بگیر تا مکانیک و صنایع 

چیزی که من دیذم بعد از ارلیشکرها اولین گروهی که سریع کار پیدا میکردن مهندسین بودن یعنی مهندسین ما واقعا عالی و حرفه ای هستن با درآمدهای بالا 

بعد از مهندسین رشته های ما تو مراحل بعدی خوب بودن اما با درآمد پایینتر 

مثلا اگر به یک مهندس سه هزار و پونصد پوند میدادن به ما دو هزار و پونصد پوند حقوق میدادن اما بازار کار رشته های ما هم وسیع بود 

شیمی برای اینجا خوبخ اما موقع اپلای برای رشته های کاربردی تر باید بری مثلا همین مهندسی شیمی برو 

یا اگر علوم پایه تجربی کسی خونده بتونه برای ژنتیک اپلای کنه اونم خوبخ 

اما شما اینجا شیمی خوندی فقط برو داخل رشته های مهندسی

بله رشته های علوم پایه مثل ریاضی و شیمی خوب هستن یعنی نمیکم رشته های عالی هستن اما باهاشون میشه اپلا ...

مرسی عزیزم از توضیحات جامعت زحمت کشیدین❤️❤️

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼
ببین من نمیکم مهاجرت خوبه یا بد اما چون تو دلت هست اگر انجام ندی همیشه فکر میکنی باختی همیشه فکر میک ...

درسته عزیزم

مرسی بابت توضیحاتتون

چشم من سعی میکنم تا آخر امشب تصمیم رو قطعی کنم

اینجا خم دارک تلاش میکنم

یعنی داشتم برای کنکور ایران آماده میشدم

ولی راست میگید شما همه اش آخر شب

پشیمونم 

دیگه حداقلش برای اولش یه تومن

بعد کسی که میره خودش اونجا کار پیدا نکنه 

از اینجا هر ماه ینی ۱۰۰۰ یورو مثلا معادل ۳۰,۴۰ میلیون ما براش بریزن؟

منم دوس دارم ایتالیا برم یه تومن اولشو داشتم ولی ماهیانه بعدشو چیکار کنیم اونو نمیتونن خانوادم

بعد کسی که میره خودش اونجا کار پیدا نکنه از اینجا هر ماه ینی ۱۰۰۰ یورو مثلا معادل ۳۰,۴۰ میلیون ما بر ...

چه رشته ای میخوای بری؟

ببین پزشکی و اینا نه نمیتونی هم کار کنی هم درس بخونی

سرویس میشی

ولی کارشناسی مهندسی با اینکه سخته چرا

آره 1000 تا خیلی خوبه و کارت راه میوفته

چه رشته ای میخوای بری؟ببین پزشکی و اینا نه نمیتونی هم کار کنی هم درس بخونیسرویس میشیولی کارشناسی مهن ...

نمیدونم یا اینجا برم مهندسی یا شیمی بخونم ۴,۵ سال دیگه برم 

یا هم برم دارو بخونم از الان مثلا ( منظور بعد یاد گرفتن زیان ایتالیایی اینا حالا)

پس مشکل همونه.. اینقد ماهیانه نمیتونن بریزن خانواده کلا

هعی

نمیدونم یا اینجا برم مهندسی یا شیمی بخونم ۴,۵ سال دیگه برم یا هم برم دارو بخونم از الان مثلا ( منظور ...

ببین بعضیا میگن زندگی دانشجویی مثلا 600 700 یورو

ولی من چون دوستام بودن میگن نه نمیشه

خیلی خیلی سخت میگذره

آره عزیزم پیشنهاد خوبیه 

شما اینجا لیسانس بگیر 

بعد اپلای کن 

حتی واسه آمریکا هم میتونی اقدام کنی