2777
2789
عنوان

هنوزم نمیتونم فکر مهاجرت رو از سرم بیرون کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1037 بازدید | 101 پست
ببین بعضیا میگن زندگی دانشجویی مثلا 600 700 یوروولی من چون دوستام بودن میگن نه نمیشهخیلی خیلی سخت می ...

مرسی عزیزم ایشالا توهم موفق باشی❤️

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزيزم من از لیسانس انصراف دادمچون هزینه ی آزاد سازی مدارک از انصراف کمترهمن 24 سالمه

هزینش چقدر میشه عزیزم؟

فقط 3 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
  دوستان  "بذار" نه "' بزار"'  که از واژهء گذاشتن میاد.            وَرَهرام ( بهرام ) ؛ فرشتهء پیروزی             ساحل جواب سرزنش موج را نداد🌀گاهی فقط سکوت سزای سبک سری ست                    
بله رشته های علوم پایه مثل ریاضی و شیمی خوب هستن یعنی نمیکم رشته های عالی هستن اما باهاشون میشه اپلا ...

عزیزم رشته روانشناسی چطوریه؟ 

منم فعلا دارم تحقیق میکنم.

فقط 3 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
  دوستان  "بذار" نه "' بزار"'  که از واژهء گذاشتن میاد.            وَرَهرام ( بهرام ) ؛ فرشتهء پیروزی             ساحل جواب سرزنش موج را نداد🌀گاهی فقط سکوت سزای سبک سری ست                    
عزیزم رشته روانشناسی چطوریه؟ منم فعلا دارم تحقیق میکنم.

خوب نیست 

هم اپشن های کمتری براش هست هم شرایطش متفاوتتره 

من دیدم اغلب فارغ التحصیلهای روانشناسی برای اپلای تغییر رشته دادن هر کدوم هم یک بهانه برای تغییر رشته آوردن برای دانشگاه و کشور و اداره مهاجرت مقصد