یعنی تو نود درصد مواقع صدق میکنه من دوتا بارداری متفاوت دارم پس دومیم هم دختره
ویارات چیه؟البته تا ۱۲-۱۳هفته صدق میکند
من سر دخترام لبنیات میخوردم.خیار.نیمرو چیزای شیرین.سر این یکی از لبنیات خوشم نیومد از مرغ خوشم نیومد از چیزای شیرین خوشم نمیومد لواشک دوست داشتم پیاز و کباب و پسته و ساندویچ و این چیزا دوست داشتم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ویارات چیه؟البته تا ۱۲-۱۳هفته صدق میکندمن سر دخترام لبنیات میخوردم.خیار.نیمرو چیزای شیرین.سر این یک ...
من الان ۹ هفتمه چندبار تا حالا بالا اوردم بخاطر پرخوری ولی در کل تهوع ندارم اشتهام زیاده هر چی دم دستم باشه میخورم پنیر و دوغ و این چیزام خیلی میخورم ولی سر دخترم ی جنازه بود ابم بالا میاوردم تا ماه پنجم لاغر لاغر شده بودم بعد اون فقط شیرینی میخوردم
من ۳تا دختر داشتم وبعد ۹سال ناخواسته باردار شدم همه میگفتن سقط کن ولی نکردم الان دخترم یک سالشه خدار ...
خدا حفظش کنه منم دختر باشه رو چشام جا داره ولی شانس من هر کی منو میبینه میگه خداکنه پسر باشه ال باشه تمام نوهامون دخترن شانس من ب من گیر دادن خیلی حالمو بد میکنه حرفاشون
من الان ۹ هفتمه چندبار تا حالا بالا اوردم بخاطر پرخوری ولی در کل تهوع ندارم اشتهام زیاده هر چی دم دس ...
منم دوغ کم و بیش میخوردم.ولی اشتهام زیاد بود همش گرسنم میشد.چیزای ممنوعه دوست داشتم چیپس و پفک و لواشک و ساندویچ و پیتزا و پیاز.پوستمم صاف و نرم شده بود.بدنم خیلی نرم شده بود.سر دخترام لک و جوش داشتم.
عزیزم اصلا ناراحت نباش هرچی قسمت باشه همون میشه به منم هرکی نگاه میکرد میگفت پسره ولی من چون DNAرفت ...
ممنونم که درک میکنی بخدا نمیدونم دردمو ب کی بگم خود بارداری فشار میاره حرفای دیگران بدتر میترسم رو شوهرمم اثر بزاره اخه قبل بارداری خیلی باهم حرف زدیم که جنسیت با خاست خدا شکل میگیره نه علاقه ما