2777
2789
عنوان

با خواهرشوهر دعوام شد گیس تو گیس شدیم😭😭😭💔

| مشاهده متن کامل بحث + 838 بازدید | 49 پست

با خواهرم اینا رفته بودیم مشهد رفتیم هتل ،پذیرش هتل یه خانم خیلی قر و فری بود  ،بعد خانمه پرسید از کجا اومدید خواهرم اومد کلاس بزاره خیلی با عشوه گفت از ایران اومدیم 

یک ساعت طول کشید تا به حالت عادی برگردیم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

با خواهرم اینا رفته بودیم مشهد رفتیم هتل ،پذیرش هتل یه خانم خیلی قر و فری بود ،بعد خانمه پرسید از ک ...

🤣🤣🤣🤣🤣

تویی ک این امضا رو میخونی لطفن برام صلوات بفرس🥲♥️

نخند سرت میادا شرف برات نمیمونه خدا روشکر فقط ابجی داداشیم خیلیییی شوخی داریم وگرنه دیگه من باید تو ...

خدایا🥲😂

حالا من واقعا باخواهرشوهر حرفم شده. احتیاج دارم باکسی حرف بزنم. خواهرشوهرم مادرشوهرم بااینکه خیلی خو ...

مراسماتشون نرو حرفی هم زدن بگو من مثل غریبه میام و مثل غریبه میرم پس فرقی نمیکنه

بعد بچه بودم کلاس دوم اینا، به دوستم گفته بودم اره تو خونه ما کسی اصلا کار نمیکنه همه ی کارهای کل خونرو من همیشه میکنم مثل کوزت من همه ی کارارو میکنم

مامانمم شنیده بود از اونموقع همش بهم یاداوری میکنه😂

یه بار هم شب تابستون با پسر عمه ها و دختر عمه ها و دختر عموهام که اومده بودن خونه ی مادر بزرگم ،داشتیم قایم موشک بازی می کردیم اون موقع ها تو روستامون تنور  داخل حیاط بود زمین و می کندن و بعد داخلش رو فکر کنم با گل رس بود گل کاری می کردن ،منم رفتم داخل اون بعد نیم ساعتی گذشت نتونستن پیدام کنن همونجا خوابم برده بود فرداش جایزه اسکارو بهم داد مادر جانم😂

یه بار هم شب تابستون با پسر عمه ها و دختر عمه ها و دختر عموهام که اومده بودن خونه ی مادر بزرگم ،داشت ...

😂😂

مراسماتشون نرو حرفی هم زدن بگو من مثل غریبه میام و مثل غریبه میرم پس فرقی نمیکنه

اینطوری قطع رابطه میشم بافامیل ، انگار من ایرادی دارم باز. 

از یه طرف باهمسرم طرفم که میخواد شرکت کنیم( البته اخیرا متوجه رفتارشون شده بمن حق داده )

بعدم گاهی مراسممال خودمونه مثلا ختم پدرشوهرم. 

باورت نمیشه شده بزرگترین مشکل زندگیم. ازین میسوزم توخونه خوبیم میگن دوست داریم

با دوستان نازنین زیر ۲۵ سال مایل به گفتگو نیستم اگه ندانسته وارد صحبت شدم خودتون بمن اطلاع بدید.