2777
2789
عنوان

ارتودنسی

| مشاهده متن کامل بحث + 345 بازدید | 48 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

موقعی که انجام میده اصلا درد نداری بعدش خیلی مکافاته من برمیگشتم عقب بسکه درد کشیدم اصلا نمی‌رفتم ان ...

چقدر گرفت هردوفکو

صىࢪ این دل،، به زیباشدنـش مي‌اَرزد ..

انقدر بدم میاد از این دندون پزشک های بی اعصاب

تقصیر مامان و بابامه گفتم دندون پزشکی که پیرمرد باشه خوب نیست نه حوصله داره نه باهات راه میاد مگه گوش میدادن همه میگفتن برو پیش یه دکتر دیگه انجام بده همه اونو معرفی میکردن اینا باهام راه نیومدن خود سر رفتن پیش همین دکتره چقدم پول گرفت ۷۰ تومن از من گرفت واسه ۶ ماه لامصب

از من همیشه می‌پرسید چ رنگی میخوای منم هر بار ی رنگ میگفتم مثلاً میگفتم این سری سفید بزارین بعد می‌دیدم قرمز میزاشت واسم دیگه دیدم اهمیت نمی‌ده ب حرفام هر سری میگفتم هر چی میزارین بزارین😂

تقصیر مامان و بابامه گفتم دندون پزشکی که پیرمرد باشه خوب نیست نه حوصله داره نه باهات راه میاد مگه گو ...

آخیییی عزیزم 

عیبی ندارد درست میشه 

باز خوبه قهوه ای چیزی نمی زاره

موقعی که انجام میده اصلا درد نداری بعدش خیلی مکافاته من برمیگشتم عقب بسکه درد کشیدم اصلا نمی‌رفتم ان ...

چند سالته ،الان برا لب اثر داره ارتودنسی ک برجسته تر بشع 

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ 👈مشق انتظار 👉 بپیوندید.
دستیارش خیلی نچسبه خودش انتخاب می‌کنه

وای حالا بهشون بگو شاید عوض کرد ما خودمون معمولا میذاریم بیمار انتخاب کنه

آخه بنفشم خیلی تیره است

آنان که به زندگی دیگران نور می بخشند خود روزی خورشید خواهند شد ...💛
آخیییی عزیزم عیبی ندارد درست میشه باز خوبه قهوه ای چیزی نمی زاره

قهوه ای خیلی زشتهه😂😂

نه این رنگه تیره هست بعد به قرمزی میزنه خوشم نمیاد از این رنگ 

من کلا طیف آبی دوست دارم ولی اصلا گوش ندادن چی میخوام