2777
2789
عنوان

ارتودنسی

| مشاهده متن کامل بحث + 345 بازدید | 48 پست
وای حالا بهشون بگو شاید عوض کرد ما خودمون معمولا میذاریم بیمار انتخاب کنهآخه بنفشم خیلی تیره است

رنگای تیره بهترن یا روشن؟؟

یکی بهم گفت تیره بذاری بهتره رنگش با غذا عمض نمیشه  ولی بهم نمیاد دندونام کوچیکن براکتا فاصلشون کمه چند تاشونم بهم چسبیده رنگای تیره میذارم انگار فاسد شدن دندونام سیاه شدن

قهوه ای خیلی زشتهه😂😂نه این رنگه تیره هست بعد به قرمزی میزنه خوشم نمیاد از این رنگ من کلا طیف آبی د ...

وایییی

آره منم آبی دوست دارم به هر کی میگم میگه مگه پسری 😑

انگار آبی فقط ساخته شده برای پسر

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ای وای منم میخوام برم ولی میگن تا یه ماه درد داری ؟عزیزم شما چند سالتونه؟

دردش تا یه هفته هست بعدش اوکی میشه بستگی به نوع درمان و چیزایی که تو دهن میذارن داره بعد یه هفته غذای نرم باید خورد همین با مسکن اگه درد خیلی شدید بود

تقریبا ۱۸ 

واییییآره منم آبی دوست دارم به هر کی میگم میگه مگه پسری 😑انگار آبی فقط ساخته شده برای پسر

همینن پزشک لعنتی گفت مگه پسری میخوای براکت آبی بذاری نذاشت برام 

یادش بخیر من دوسه باز ازم پرسید چه رنگی گفتم فرقی نداره دیگه تا آخر طوسی میذاشت برام درحالیکه هی هر دفه باخودم میگفتم ایندفه که رفتم حتما میگم رنگی رنگی بذاره باز روم نمیشد وقتی میپرسیدمیگفتم هرچی صلاحه😶😐 اَه یادم اومد اعصابم خورد شد 

خب‌ همون اول که رفتی تو بگو کش این رنگی میخوام

گفتم گوش نکرددد الان عوضش نمیکنه دیروز نوبت داشتم فک بالاییمو تا الان فقط ارتودنسی کردم یه ماهه برام سفتش کرد کشاشو عوض کرد فردا باز نوبت دارم فک پایینمو میخواد بذاره میتونم بگم کلا رنگشو عوض کنه؟؟ نمیکنه؟؟

گفتم گوش نکرددد الان عوضش نمیکنه دیروز نوبت داشتم فک بالاییمو تا الان فقط ارتودنسی کردم یه ماهه برام ...

ولش کن حالا رنگ اونقدر مهم نیست که بخوای اینجوری خودتو درگیرش کنی، رنگ لاک نیست که تو چشم باشه تو دهنته.

مبارک باشه منم چندساله میخوام ارتودنسی کنم ولی نمیشه

با نسیمی دفتر ایام بر هم میخورد..

دکتر من میذاره جلوم خودم انتخاب کنم

دفعه اول پسته‌ای گذاشتم ایندفعه آبی کاربنی واسه دفعه بعد هم قرمز اناری انتخاب کردم متناسب با یلدا😂

کنار ما باش که با هم خورشید رو بیرون بیاریم☀.