2777
2789
عنوان

توروخدااا اگه حوصله ندارین بچع نیارریددد😤😤

| مشاهده متن کامل بحث + 1049 بازدید | 98 پست
الهی فداش ولی واقعا ب نظر خودمم دختر رو نباید اصلا کم محبتی کنی پسر یکم قوی تر از دختره و زیاد دنبال ...

بخدا مادر منم همین بود الان من چن ساله که بیمارم اختلال دوقطبی دارم دکترم میگه همششش بخاطر ترومای دوران کودکی و نوجوانیه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من یکی از اقوام نزدیکم 15 سالش بود خودشو دار زد مدیونت باشم اگه دروغ بگم خانوادش وضع مالیشون بد بود

خب بسکه فشار مالی روشونه

از طرفی هم عقلشون نمیرسه با این شرایط داغونشون بچه رو کنسل کنن

الهی فداش ولی واقعا ب نظر خودمم دختر رو نباید اصلا کم محبتی کنی پسر یکم قوی تر از دختره و زیاد دنبال ...

یبار بش گفتم میخای دختر من بشی میگفت اره

گفتم خب دیگه نمیشه بری پیش مادر خودتت دیگه دختر منی

میگفت باشه خاله

خب بسکه فشار مالی روشونهاز طرفی هم عقلشون نمیرسه با این شرایط داغونشون بچه رو کنسل کنن

بعد این که میگم خودشو دار زد مادرش فامیل نزدیکه منه 

بخدا قسم مادرش مقصر بود خیلی مادره خودخواه مریضی داشت

یبار بش گفتم میخای دختر من بشی میگفت ارهگفتم خب دیگه نمیشه بری پیش مادر خودتت دیگه دختر منیمیگفت باش ...

اوخی خدا الهی

ببین چقدر بچه از سمت مادرش بی مهری و کتک و دادو بیداد دیده که راضی شده به اینکار

نمیدونم چرا انقدر زن باردار زیاد شده خیلی زیادن

طرف سنش خیلی بالاس دیدم بارداره اینا دیگه اعصاب ندارن چرا اخه حامله میشن

اوخی خدا الهیببین چقدر بچه از سمت مادرش بی مهری و کتک و دادو بیداد دیده که راضی شده به اینکارنمیدونم ...

وضع مالیشونم زیاد جالب نیس شوهرشم  فرتو فرت سیگارمیکشه

بله دیگه مادر که اعصابش نکشه به بچه هم منتقل میکنه

ببین کلی طلا داشت مادره ولی توی خونه ی سرایداری زندگی میکردن راحت اگه طلاهاشو میفروخت میتونست یع خونه تمیز بگیره این یکی از کاراش یود یکار دیگشم این بود دخترش همون که خدکشی کرد موهاش خیلی بلند بود موهاشو فروخت مادره برای خودش انگشتر خرید

وضع مالیشونم زیاد جالب نیس شوهرشم فرتو فرت سیگارمیکشه

از قدیم گفتن هر چه فقیرتر بچه هم ببشتر

من خودم با شرایطی که تو خودم میبینم حالا چه روحی چه مالی اصلا به بچه فکرم نمیکنم به شوهرمم گفتم حرف از بچه مچه نزن با من

از قدیم گفتن هر چه فقیرتر بچه هم ببشترمن خودم با شرایطی که تو خودم میبینم حالا چه روحی چه مالی اصلا ...

اره دقیقا مثل من

واقعا اگه از بچه ها این سوال بپرسی که میخای بچه من بشی

جوابای جالبی میدن پسرخاله شوهرم یه پسره 6 سالش انقد جیگر که نگو بش گفتم میخای پسر من بشی میگفت نه اجی من خودم پدر مادر دارممم

بعد فهمیدم که کنار خانوادش واقعا حالش خوبه

اره دقیقا مثل منواقعا اگه از بچه ها این سوال بپرسی که میخای بچه من بشیجوابای جالبی میدن پسرخاله شوهر ...

اخی عزیزم الهی خداروشکر بابت این پدر مادر خوب که باعث افتخار بچشونه الهی شکر