2777
2789
عنوان

یعنی شده پول قرض کنید و بچتون رو از همون اول بفرستید غیرانتفاعی

| مشاهده متن کامل بحث + 198 بازدید | 30 پست
ای وای چه طرز حرف زدنهآدم که از فردای خودش خبر نداره نمیدونی خدا برای خودتون چی درنظر گرفته واقعا نم ...

نه نمیترسم.از غیب که بچه نمیاد برام..باید خودم بزام..که نمیزام

انقدر هم شعور داشتم که با این وضع جامعه و با توجه به وضع مالی خودم بچه دنیا اوردم که بتونم خوب  تربیتش کنم

فردا روزی هم اکر اتفاقی  افتاد و وضع مالیم بدتر شد لااقل بتونم این بچه رو هندل  کنم..یه گله بچه رو نریزم تو خیابون

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ای وای چه طرز حرف زدنهآدم که از فردای خودش خبر نداره نمیدونی خدا برای خودتون چی درنظر گرفته واقعا نم ...

نه نمیترسم.از غیب که بچه نمیاد برام..باید خودم بزام..که نمیزام

انقدر هم شعور داشتم که با این وضع جامعه و با توجه به وضع مالی خودم بچه دنیا اوردم که بتونم خوب  تربیتش کنم

فردا روزی هم اکر اتفاقی  افتاد و وضع مالیم بدتر شد لااقل بتونم این بچه رو هندل  کنم..یه گله بچه رو نریزم تو خیابون

ولی من از غیر انتفاعی هم راضی نبودم

مربیش خیلی خیلی سطح پایین بود

الان بازم غیرانتفاعیه عوض کزدم مدرسشو . کلا خیلی بسنگی داره به کادر اونجا

آنان که به زندگی دیگران نور می بخشند خود روزی خورشید خواهند شد ...💛
نه نمیترسم.از غیب که بچه نمیاد برام..باید خودم بزام..که نمیزامانقدر هم شعور داشتم که با این وضع جامع ...

تو نمیتونی بجای بقیه تصمیم بگیری

هرکس صلاح زندگی خودشو بهتر میدونه

آفرین به شما که انقدر فهمیده و عاقلی همه خل و چلن

اگر میدونستم این طوره امسال مبل و فرشم رو عوض نمیکردم و بچه هام رو میفرستادم غیر انتفاعی. مشق هاشون ...

پسر من غیر انتفاعیه مشقاشون تو خونس ،راه به راه هم ازمون و امتحان دارن چه ربطی داره ، رفتار مادرای بقیه هم ربطی به شما نداره مگه با شما زندگی میکنن؟ 

تاکید میکنم اموزش بچه از همهههههه چیز مهم تره. میارزه خانم هایی که مداوما وسایل خونه عوض میکنن. سفر ...

گفتم که عزیزم کسی که بودجه داره هزینه کنه خیلی هم عالی خودمم همین کار رو میکنم ولی کسی که نداره اصلا عقلانی نیست تو قرض و سختی بیفته برای مدرسه غیردولتی 

هیچ مدرسه ای مشق هاشون داخل کلاس نیست تمام نزدیکان من بچه هاشون غیرانتفاعی میرن همشون تکلیف تو خونه ...

من منظورم اون مدرسه شما نبود کاربر محترم. 

منظورم مدرسه غیر انتفاعی نزدیک خونمون بود. 

بعد تو از کجا میدونی من دنبال راحتی خودمم؟ 

من بیشتر ناراحت ادم های خاله زنکی مثل تو هستم که هرچی میشه قضاوت میکنن که ای میخوای راحت باشی و بله درست میکید خاله زنک بودن ربطی به مدرسه نداره. 

چون شما مدعی هستید مدرستون خصوصیه اما درست مثل یه زنه کوچه و بازاری قضاوت میکنید برات متاسف نیستم متوسطم🤣🤣🤣

تو نمیتونی بجای بقیه تصمیم بگیریهرکس صلاح زندگی خودشو بهتر میدونهآفرین به شما که انقدر فهمیده و عاقل ...

همه نه

۸۰ درصد

همین نینیسایت یه جامعه اماری کوچیک

۸۰ درصد زناش  تو سری خور کتک خور با یه شوهر خائن

فکرشون فقط  زاییدن و خاله زنک بازی

نه نمیترسم.از غیب که بچه نمیاد برام..باید خودم بزام..که نمیزامانقدر هم شعور داشتم که با این وضع جامع ...

عزیزم شما راجع به بچه خودت از لفظ گله استفاده میکنی که مخصوص گوسفنده ! بعد از بقیه ایراد میگیری ؟ 

شما خودت نیاز به آموزش داری هنوز 

چه آدم های عجیبی که نمیبینم تو این سایت 

پسر من غیر انتفاعیه مشقاشون تو خونس ،راه به راه هم ازمون و امتحان دارن چه ربطی داره ، رفتار مادرای ب ...

چرا اتفاقا در گروه های مدرسه یه جوری رفتار میکنن تو جلسات ادم فکر میکنه اینا رو از سر کوچه جمع کردن اوردن ادم خوبه یکم سطحش بالا باشه خصوصا در جلسات مدرسه دیدم میگم ها پر حرف وراج مدعی اصلا اجازه ندادن من با معلم بچم صحبت کنم مداوما پا برهنه میپریدن وسط حرف معلم 

اکثرمعلم های غیرانتفاعی ببخشیدابیسوادترن دولتی خوب باشهچراکه نه حتماثبت نام میکنم خودم الان مهدش غیرانتفاعیه مربیش سواد آگاهی کافی نداره بلدنیست کلاسومدیریت کنه دائم اولیاگله دارن چن باری هم حتی دیدم اولیامقاطع بالاترجلوی مدرسه درحال اعتراضن معلم هاهیچی بلدنیستن

من منظورم اون مدرسه شما نبود کاربر محترم. منظورم مدرسه غیر انتفاعی نزدیک خونمون بود. بعد تو از کجا م ...

از طرز حرف زدن مشخصه سطح و لول خانوادگیت 

شما هرجایی که باشی بازم به مشکل میخوری با اطرافیانت چون اونی که مشکل دار و رفتار درست رو بلد نیست دقیقا خودتی نه بقیه بچت هم هرجایی ثبت نام کنی نهایتا ادب و شخصیتش شبیه خودت میشه 👎

بیشتر از این باهات همکلام نمیشم چون مثل شما بی شخصیت نیستم که با فحاشی با بقیه حرف بزنم 

ریپلای هاتون نخونده پاک میشه 

موفق باشی