2777
2789
عنوان

چرم مشهد یا چرمهای دست دوز

| مشاهده متن کامل بحث + 145 بازدید | 19 پست
چرم احسان هم مشهد قیمتهاش مناسبتر باجنس خوب هست

رفتم تو تلگرامشون دیدم خوب به نظر میرسید قیمتاش هم کنتر بود

خدایا شکرت برای همه ی چیزایی که به من دادی💞                                                

نوین قیمتاش باز بهتره راستش فک میکنم دوام چرم مشهد از همه بیشتره ولی خیلی گرونه حتی تو آف

نوین أره خوبه کیفهاشم قشنگه مشهد من یه کیف کوچولو پرسیدم قبل آف هفده کلا هم زیپ بود 

درسا هم عالی و خوش دوخت و گرون😕😕😕

چرم افق چرم حامد چرم مارال چرم جوان

کاربر سه سال پیش 😒

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نوین أره خوبه کیفهاشم قشنگه مشهد من یه کیف کوچولو پرسیدم قبل آف هفده کلا هم زیپ بود درسا هم عالی و خ ...

رفتم سایت درسا خیلی گرون بود ولی قشنگ بود خیلی کاراش خاص و قشنگ بود به نظرم ولی گرررون دو برابر مشهد تازه

خدایا شکرت برای همه ی چیزایی که به من دادی💞                                                

رفتم سایت درسا خیلی گرون بود ولی قشنگ بود خیلی کاراش خاص و قشنگ بود به نظرم ولی گرررون دو برابر مشهد ...

اره درسا شیک و گرونه😢من سه تومن شارژ درسا داشتم هیچی نتونستم بخرم باید کلی پول میذاشتم روش 🤣🤣🤣

کاربر سه سال پیش 😒