maryamjooniiii مدیر عضویت: 1398/02/28 تعداد پست: 7312 عنوان چرم مشهد یا چرمهای دست دوز | مشاهده متن کامل بحث + 145 بازدید | 19 پست برای همسرم میخوام کیف اداری بخرم چرم مشهد قیمتاش خیلی بالاس حالا الان تو آف باز کمتر شده دست دوز هم دیدم خیلی تمیبز بود و چرمشم طبیعی بود آشنای دوستمه خودش میدوزه و قیمتش کمتر بود حدودا نصف قیمت آف چرم مشهد شما بودید کدومو انتخاب میکردید؟ خدایا شکرت برای همه ی چیزایی که به من دادی💞 امروز | 15:06 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
maryamjooniiii مدیر استارتر عضویت: 1398/02/28 تعداد پست: 7312 چرم احسان هم مشهد قیمتهاش مناسبتر باجنس خوب هست رفتم تو تلگرامشون دیدم خوب به نظر میرسید قیمتاش هم کنتر بود خدایا شکرت برای همه ی چیزایی که به من دادی💞
افرا_سابق عضویت: 1403/07/23 تعداد پست: 374 نوین قیمتاش باز بهتره راستش فک میکنم دوام چرم مشهد از همه بیشتره ولی خیلی گرونه حتی تو آف نوین أره خوبه کیفهاشم قشنگه مشهد من یه کیف کوچولو پرسیدم قبل آف هفده کلا هم زیپ بود درسا هم عالی و خوش دوخت و گرون😕😕😕چرم افق چرم حامد چرم مارال چرم جوان کاربر سه سال پیش 😒
maryamjooniiii مدیر استارتر عضویت: 1398/02/28 تعداد پست: 7312 نوین أره خوبه کیفهاشم قشنگه مشهد من یه کیف کوچولو پرسیدم قبل آف هفده کلا هم زیپ بود درسا هم عالی و خ ... رفتم سایت درسا خیلی گرون بود ولی قشنگ بود خیلی کاراش خاص و قشنگ بود به نظرم ولی گرررون دو برابر مشهد تازه خدایا شکرت برای همه ی چیزایی که به من دادی💞
افرا_سابق عضویت: 1403/07/23 تعداد پست: 374 رفتم سایت درسا خیلی گرون بود ولی قشنگ بود خیلی کاراش خاص و قشنگ بود به نظرم ولی گرررون دو برابر مشهد ... اره درسا شیک و گرونه😢من سه تومن شارژ درسا داشتم هیچی نتونستم بخرم باید کلی پول میذاشتم روش 🤣🤣🤣 کاربر سه سال پیش 😒
علیعرفان عضویت: 1397/09/29 تعداد پست: 8919 رفتم تو تلگرامشون دیدم خوب به نظر میرسید قیمتاش هم کنتر بود اره همکارهام ازش خرید می کنند ازش راضی عستند هم قیمت هم جنسش علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶