قبلش برای مادرشوهرم کادو خریده بودم داشت تشکر میکرد که حتما باید جبران کنیم وای شرمنده مون کردی فلان
بعد گفت حالا با مامانم میاییم خونتون
من تو فکر حرف قبلیش بودم یهو گفتم برو گمشووو🥲😂🤌
ناراحت شد چجور جمعش کنم
برای خواسته قلبیم یه صلوات میفرستین ؟!🥺♥️این کاربری دست دو نفره من (ملیکا) دختر خالم(فوزیه) 😅 کاربری دختر خالم تعلیق شده همزمان از یه کاربری استفاده میکنیم ...
یک روز خودم را خواهم بخشید، از آسیبی ک به خویش روا داشتم، از آسیبی که اجازه دادم دیگران بر من روا دارند و چنان محکم خویش را در آغوش خواهم کشید که هرگز ترک خود نکنم.🫂
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
برای خواسته قلبیم یه صلوات میفرستین ؟!🥺♥️این کاربری دست دو نفره من (ملیکا) دختر خالم(فوزیه) 😅 کاربری دختر خالم تعلیق شده همزمان از یه کاربری استفاده میکنیم ...
😂😂😂😂😂😂استارتر کلا به شوخی هم ازین الفاظ استفاده نکن، البته بهتر میدونی اما خب اونجوری بهتره
خواهرشوهرم ناراحت شد فکر کرد دوست ندارم بیاد خونمون زشت شد
خب بگو اشتباه گفتم برای حرف قبلیت بود صدا نیومد انتن رفته بود حرف بعدیت دیر شنیدم
فکر خوبیه خداکنه باور کنه حالا
یاخدا..بگو من جواب حرف قبلیتو دادم انقدم با قوم شوهر راحت نباش
خیلی زشت شد خودم خیلی ناراحت شدم