2777
2789
عنوان

اگه مجرد بودین غبطه میخوردید

| مشاهده متن کامل بحث + 900 بازدید | 67 پست
عزیزم سعی کن از این افکار بیای بیرونچرا باید حسادت وحسرت پول و موقعیت و سفر دوستت رو بخوریچرا فکر می ...

بله حرفاتون قشنگ بود گلم واقعا کامل گفتین من یکم حسودم متاسفانه

فداتون بشم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شوهر کردین چه دستاورد بزرگیییی ماشالااااا مقامتونو میارم الان

عزیزم این کاربر رو ولش کن به حال خودش باشه.

یه نگاه به تاپیکاش بنداز تو یه تاپیک گفته حسادت می کنه و حسوده وحشتناک.

در واقع به اون دوستش حسادت داره و حالا با یه ازدواج می خواد حس حسادت خودشو از بین ببره.

وگرنه ازدواج همچین چیز خاصی نیست یه انتخابه اینو منی میگم که خودم متاهلم و نمیام بگم آرررره کسی که فلان مدرک رو داره ارزش نداره یا در آخر پشیمون میشه چون مجرده!!!!

انتخاب اون این بوده ارزش زندگیش فرق داره چرا من باید فکر کنم اون حسرت زندگی متاهلا رو می خوره!!!!

یعنی علائم پیریه؟؟جدیداً سیم کارتی که باهاش عضو نی نی سایت بودم رو گم می کنم یادم میره کجا گذاشتم از اون طرف رمز عبور رو یادم میره و این جوری میشه که میام می بینم عه از حساب کاربریم خارج شدم و رمز هم یادم نیست،،ذخیره اش هم نکردم،،سیم کارتم نیست که رمز جدید بگیرم و بیخیالش میشم🤣🤣خدایا خودت منو از آلزایمر در امان بدار🤕😖🙏🏻///////////////❤️به وقت ۱۴۰۳/۷/۱۲ سر اومدن ۹ ماه انتظار❤️تو را دوست دارم و این دوست داشتن حقیقی است که مرا به زندگی دلبسته می کند.....😍💞

اگه شوهر خوب نبود همه دخترا دنبال خواستگار و چله و دعا نبودن پس بدون شوهر خوب هداشتن یه نعمت

ایشون حتما خواستگاران زیادی داشتن ولی اونی که میخواسته نبوده متاسفانه 

درسته شوهر خوب کمه ولی شوهررر زیاده

🍀🍂🌧️🦢🌜💪☔📿⚖️🪄💵❤️💐💍🎉
دقیقا مرسی از تایمت گل

😘😘🙏🏻🙏🏻

یعنی علائم پیریه؟؟جدیداً سیم کارتی که باهاش عضو نی نی سایت بودم رو گم می کنم یادم میره کجا گذاشتم از اون طرف رمز عبور رو یادم میره و این جوری میشه که میام می بینم عه از حساب کاربریم خارج شدم و رمز هم یادم نیست،،ذخیره اش هم نکردم،،سیم کارتم نیست که رمز جدید بگیرم و بیخیالش میشم🤣🤣خدایا خودت منو از آلزایمر در امان بدار🤕😖🙏🏻///////////////❤️به وقت ۱۴۰۳/۷/۱۲ سر اومدن ۹ ماه انتظار❤️تو را دوست دارم و این دوست داشتن حقیقی است که مرا به زندگی دلبسته می کند.....😍💞

بله حرفاتون قشنگ بود گلم واقعا کامل گفتین من یکم حسودم متاسفانهفداتون بشم

عزیزم سعی کن این حس ازت دور شه و کمرنگ وکمرنگ تر بشه به زمان نیاز داره ولی رو خودت کار کن چون واقعا حیفه 

برای معلمی مثل شما و مادری مهربون وهمسری خوب

این خصلت برازندتون نیست

چون هم خوبید هم ویژگی های خوبی دارید حیفم اومد نگم بهتون

آخه اگ از جایی جلوی حس حسادت گرفته نشه بعدها به عقده کینه و نفرت تبدیل میشه و دل رو سیاه می کنه

و دیگه هیچ چیز نمی تونه اون آدم رو خوشحال کنه 

سعی کن هر طوری ک می تونی رو خودت کار کنی چون

عالی هستی و اونطوری عالی تر میشی.

موفق باشی عزیزم

💞 انقضای دوست داشتنت پایان جان من است پایبندم تا پای جان به تمامت 💞
عزیزم این کاربر رو ولش کن به حال خودش باشه.یه نگاه به تاپیکاش بنداز تو یه تاپیک گفته حسادت می کنه و ...

خب درسو میشه خوند با تلاش زیاد و اراده ولی شوهر خوب پیدا کردن که با تلاش به دست نمیاد.

از آسمون پیدا نمیشه شوهر که

آره
خودم ازدواجی ام
😁

همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄

واقعا موندم چرا با امثال شما برخورد نمیشه.چه مشکلی داری انقد دروغ میگی.من واقعا پشیمونم انقد از نی نی یار خواستم حذف تاپیک رو بدن دست کاربرا روزی یدونه.چه جوری از تیر تا الان یهو از یه دختر مجرد یکی یدونه که روانشناسی انصرافی سال قبل شهرکرد بود .شدی ارشد و متاهل و بچه دار شدی.واقعا حالت خیلی بده.میدونم الان میگی کاربری دست دو نفره

دوست داشتن چیز عجیبی نیست شاید خریدن یه بیسکوئیت یه شکلات پاستیل یه پیام یه زنگ همین که توجه کنیم توهستی ارزشمندی و من دوستت دارم هم دوستت دارم هم دلم میخوادکه دوستم داشته باشی
پس بالاخره یه نفر پیدا شد که به متاهلا غبطه بخوره پس دوستم که مجرده هم احتمالا به من غبطه بخوره

یک در میلیون

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند