لطفا واسه شاغل شدن من ی صلوات مهمونم کنید😍 خدا کنه با دعای شما مهربونا دستم تو جیب خودم باشه..خدا ب ازای همون صلوات ک برام میفرستی تو رو ب ارزوهات برسونه.....ان شاالله❤
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
به نظر شمام خانواده پیمان خیلی فضولن😂😂هر زمان از شبانه روز میپرن بیرون
خانواده پیمان ک کلا انگار زندگیشونو پشت دره حیاط پهن کردن ...تا ی ماشین تو کوچه وایمیسته اینا میپرن تو کوچه
لطفا واسه شاغل شدن من ی صلوات مهمونم کنید😍 خدا کنه با دعای شما مهربونا دستم تو جیب خودم باشه..خدا ب ازای همون صلوات ک برام میفرستی تو رو ب ارزوهات برسونه.....ان شاالله❤
حامد بهداد همون محمد جهان آرا بوده دیگه میخواست یعنی به ما بفهمونه شخصیت مهمیه
اهاننن
امضام خونده بشه🤌برای حاجت رواییتون عزیزان دلم خودم یه حاجت خیلی سختی داشتم به لطف خدا امام حسین و شهید نوید صفری حاجت روا شدم اینطوریه ک زیارت عاشورا رو به مدت40روز میخونی تقدیم میکنی به روح پاک شهید نوید صفری ک امام حسین رو واسطه ی حاجتتون قرار بدن و ایشون قسم خوردن ک یا حاجتتون رو میدن یا توی اون دنیا هواتونو دارن🙂اگه امضامو خوندی حتما بهم بگو و برای سلامتی و خوشبختی منم دعا کن اسمم بگین کاترین 🙂❤
به نظر شمام خانواده پیمان خیلی فضولن😂😂هر زمان از شبانه روز میپرن بیرون
آررررههههههه،مفتش محله بودن
برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
دقیقا به نظر منم اصلا نقش مثبتی نیست،رفت خونه معلمش،یه ثانیه معلمه رفت درو باز کنه این کل خونه اونو ...
🤣🤣🤣🤣🤣
کیمیا خیلی دختر فضولیه هیچم حرف گوش نمی کنه من مادرش بودم با این رفتارش پَرپرش میکردم ...
والا همه کار پنهونی میکنه همش بقیه رو ب دردسر میندازه با پسرای مردم میگرده هرجا میخاد میره اخرم میگن دختر خوبیه چش چپ میکردن از خونه غیب میشد میگف رفتم خونه دوستام