2777
2789
عنوان

خدا هرچی همسایه بده لعنت کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 506 بازدید | 77 پست
اینا پسرن یا مردن؟خانوادم یا مجردیه؟ تو همسایه هافقط تویی کهاذیتی؟

خانوادن سه تا پسر مجرد داره یکیشون جدیدا عقد کرده یه عروس بدتر از خودشون اوردن باهاشون زندگی هم میکنه یه دخترم دارن ک بچه هاش همیش اینجا ولن و فقط ازارشون برا ماست 

نه بابا به مدت ایفونشون خراب بود چنان با مشتولگد در میزدن ک‌همسایه بغلیمون باهاشو درگیر شد ک چخبره اینحوری در میزنید

ینی زندگی اپارتمانی ایقدر بده.اینکه همش باید دعوا کرد من یکبار رفتم اصفهان خونه رفیقم دیدم دسشویشون ...

کاش واقعا اونقدی داشتبم ک ویلایی میخریدیم ولی همینم با بدبختیه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اخه میش هرسال اواره باشم اجاره نشین بشم خونمو گذاشتم بفروش با اینک شرایط عوض کردن خونه نداشتم ولی کس ...

وای خدا بگم چکارشون کنه چقدر بی ملاحظن 

اه این اپارتمان چه کوفتی بود دیگه کاش حداقل یکم ضخامت تیغه هارو بیشتر میکردن 

کاش میشد از مردگان پرسید بالاخره رنج پایان یافت ؟

ینی زندگی اپارتمانی ایقدر بده.اینکه همش باید دعوا کرد من یکبار رفتم اصفهان خونه رفیقم دیدم دسشویشون ...

یعنی شما توکل عمرت خونه ای  ندیدی سرویس داخلش باشه ؟!!!!

الان دیگه اتاق خواب ها هم بیشترشون حمام و سرویس دارن 

طبقه بالای ماهم یه پسر کوچولو دارن

این با ماشین شارژیش روانی کرده ما رو

خودمم بچه دارم ولی دیگه ساعت ۱۲ شب ماشین شارژیشو روشن نمی کنم ویراژ بده توی آپارتمان که😡

آنان که به زندگی دیگران نور می بخشند خود روزی خورشید خواهند شد ...💛
یعنی شما توکل عمرت خونه ای ندیدی سرویس داخلش باشه ؟!!!!الان دیگه اتاق خواب ها هم بیشترشون حمام و سر ...

نه اینکه ندیدم دیدم و میدونم خیلی هست و خیلیا از مجبوریه ولی برام عجیبه .تو اتاق دسشویی میزارن الان؟

آقا هستم
طبقه بالای ماهم یه پسر کوچولو دارناین با ماشین شارژیش روانی کرده ما روخودمم بچه دارم ولی دیگه ساعت ۱ ...

بخدا منم با بازی بچه ها مخالف نیستم ک خب بچن دبگ ولی اخه ساعت دوسه ظهر با شب دوازده شب بعد دبگ باید رعایت کنن ولی اینا شعور ندارن ببین یعنی تا کسی تو خونه من نباشه نمیفهمه چی میگم خیلی وحشین اینا نوه هاش رو پله ها میدوئن ک یکبار یکیشون ک خیلی چاقه پرت شد از پله ها پایین پاش شکست ولی بازم همینن

نه اینکه ندیدم دیدم و میدونم خیلی هست و خیلیا از مجبوریه ولی برام عجیبه .تو اتاق دسشویی میزارن الان؟

اسمش مستر روم سرچ کن ببین 

خانوادن سه تا پسر مجرد داره یکیشون جدیدا عقد کرده یه عروس بدتر از خودشون اوردن باهاشون زندگی هم میکن ...

خب ببین اگه از اون داغون ها هستن با همسایه ها دست به یکی کنید بندازیدشون بیرون 

لطفا امضام رو بخونید !!!!!!!!!!خب هر کاربری اخلاق خاص خودش رو داره به شخصه آدمی هستم که اصلا خوشم نمیاد وقتی بحث جدیه اون وسط چن تا کاربر بیان مسخره بازی دربیارن و به طنز ببندن همه چیز رو!فک کنم خودتون قبول داشته باشید تو هرموقعیتی نباید هر رفتاری کرد!اگه میدونید که اوکی اگه نمیدونید دیر نیست برا دونستنش🙂!من اینجا بیشتر برای راهنمایی شدن میام!دوست دارم کاربر ها تو تاپیک هام نظرات ارزشمندی بدن که بعد ها برای بقیه هم مفید باشه(نه این که حرف های بی اساس و نسنجیده و صرفا برا تفریح و شوخی بزنن)....لطفا تو تاپیکم سوالات سطحی و پیش پا افتاده نپرسید
طبقه بالای ماهم یه پسر کوچولو دارناین با ماشین شارژیش روانی کرده ما روخودمم بچه دارم ولی دیگه ساعت ۱ ...

بخدا منم با بازی بچه ها مخالف نیستم ک خب بچن دبگ ولی اخه ساعت دوسه ظهر با شب دوازده شب بعد دبگ باید رعایت کنن ولی اینا شعور ندارن ببین یعنی تا کسی تو خونه من نباشه نمیفهمه چی میگم خیلی وحشین اینا نوه هاش رو پله ها میدوئن ک یکبار یکیشون ک خیلی چاقه پرت شد از پله ها پایین پاش شکست ولی بازم همینن

بخدا منم با بازی بچه ها مخالف نیستم ک خب بچن دبگ ولی اخه ساعت دوسه ظهر با شب دوازده شب بعد دبگ باید ...

وای همون

بازی وقت داره زمان داره

شعور داشته باش که شاید یکی خوابه یکی صبح میخواد بره سرکار...

آنان که به زندگی دیگران نور می بخشند خود روزی خورشید خواهند شد ...💛
خب ببین اگه از اون داغون ها هستن با همسایه ها دست به یکی کنید بندازیدشون بیرون

اینا اینقدر وحشی ان کسی جرات نداره تو بگ بهشون چاقوکشن رو همدیگه چاقو میکشن به بار پسر بزرگش تفنگشو نشونمون داذ عکسشو کلت میگن چی میگن ازونا داشت

خب این بو و بهداشتش چجوریه

اینا سیستم تهویه مرکزی قوی دارن 

الان مثلا شما  توراستانبول میری سی و چهارطبقه هتله همه هم  تقریبا مستر چه مشکلی توی بهداشتو تهویه داری؟

همش مشکل مهندسی و طراحی  و هزینست که اپارتمان های ما اینقدر مشکل تبادل صدا و تهویه دارن 

مسکن مهر پردیس  رو ببین برج دایموند فرشته روهم ببین هردوش مثلا اپارتمانه 

وای همونبازی وقت داره زمان دارهشعور داشته باش که شاید یکی خوابه یکی صبح میخواد بره سرکار...

افریییین دقیقا دیشب خداشاهده ساعت یک بعد بود دقیق یا م نیس ولی ببین انگار بلندکو گرقتن دستشون دارن حرف میزنن بابا خب یک شب گذشته کمی ارومتر پنجرشونم گرما و سرما بازه