2777
2789
عنوان

چرا فکر میکنید زن حتما باید شاغل باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 210 بازدید | 29 پست
از وقتی زنای شاغل زیاد شدن این مسائل پیش اومد و تحقیر همجنس خودشون رو شروع کردن وگرنه تا قبل ازین ای ...

دقیقا پسرا دنبال زن شاغلن دخترایی که واقعا زن زندگی هستن ولی بنا به دلایل مختلف شاغل نیستن اصلا دیده نمیشن و تا سنین بالا مجرد میمونن 

(( خواهرم تعلیق شده گاهی باهم با این کاربری تاپیک میزنیم ))  وَمَن‌اَزکودَکـےآموختَم؛میآنِ‌تَمآمِ‌عِشق‌هآ عِشق‌بِه‌حُسِین(ع)چیزِدیگَرےاَست 💚

عزیزم توجه نکن 

من خودم طرفدار شاغل شدن خانمام 

اما دیدم خانه دار ها چقدر زحمت میکشن 

اگه نباشن اوضاع خونه بهم میریزه واقعا

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من خانه دارم ولی هیچکدوم از اینکارایی ک گفتیو نمیکنم

کدوم کارا ؟ کتاب خوندن و ورزش ؟ پس چیکار میکنید ؟ بچه دارید ؟

(( خواهرم تعلیق شده گاهی باهم با این کاربری تاپیک میزنیم ))  وَمَن‌اَزکودَکـےآموختَم؛میآنِ‌تَمآمِ‌عِشق‌هآ عِشق‌بِه‌حُسِین(ع)چیزِدیگَرےاَست 💚

شما گویا تازه شاغل شدین و جوگیر وگرنه ندیدم جز تو همین سایت کسی به خانه دار بودن یا شاغل بودن زنی گی ...

جو گیر کلمه زشتیه لطفا به کار نبرید توی تاپیک هم گفتم امروز توی مهمونی شاهد حمله خانم های شاغل به یه خانم خانه دار بودم که خیلی ناراحت شدم ! چون خودمم بارها بی ادبی دیدم و شنیدم وقتی کار نمیکردم

عزیزم توجه نکن من خودم طرفدار شاغل شدن خانمام اما دیدم خانه دار ها چقدر زحمت میکشن اگه نباشن اوضاع خ ...

مادر من شاغل ولی خونه هم تمیزه و همه چی سر جاش بنظرم یکی میتونه هم شاغل باشه هم به خونه زندگیش برسه

بچه هم ندارم🤣🤣همش تو گوشی چند روزی هست ب صورتم میرسم و کارای خونه رو میکنم

ببین منم وقتی خانه دار بودم یه مدت اینطوری گذشت ولی از وقتت استفاده کن برو دنبال علاقه هات 

ببین منم وقتی خانه دار بودم یه مدت اینطوری گذشت ولی از وقتت استفاده کن برو دنبال علاقه هات

تتو بدنم یاد گرفتم ولی نمیان بزنم براشون...

باشگاه هم نمیتونم برم بخاطر مشکلم

مادر من شاغل ولی خونه هم تمیزه و همه چی سر جاش بنظرم یکی میتونه هم شاغل باشه هم به خونه زندگیش برسه

خب اینکه یکی هم شاغل باشه هم خانه دار خیلی سنگینه 

بیشتر هواشو داشته باشید 

اره همچین تو خونه ما نوبتیه غیر غذا ولی کلا میگه اگر کار نکنم افسرده میشم

خب پس مادر شما بیشتر شاغله 

من خودم این سبک زندگی رو میپسندم 

اما اونی که تمام وقت خانه داره مسئولیت های بیشتری توی خونه داره 

مثلا وقتی همه مریض میشن اونه که درگیر درست کردن غذا و ... هست کلا سخته

همسرت حمایت گر باشه هیچ وقت حس بی خاصیت بودن بهت دست نمیده مادرم خانه داره و الان هم ماشین داره هم ن ...

مستقل بودن فقط تو درآمد داشتن خلاصه نمیشه عزیزم.

و صرفا داشتن پول به میزان کافی نه دلیل میشه برای خانه دار بودن نه شاغل شدن.

عاشق شده‌ام.شکست خورده‌ام. پیروز شده‌ام.اشتباه کرده‌ام.انتقام گرفته‌ام. تحقیر شده‌ام. دوست داشته شده‌ام.به من عشق ورزیده‌اند. زیرابم را زده‌اند. از کار بی‌کار شده‌ام.دستم را گرفته‌اند. سفر کرده‌ام. وحشت کرده‌ام.از ته دل خندیده‌ام.شهری را که دوست داشتم ببینم دیده‌ام. دیوانه‌وار رقصیده‌ام. خدا را گم کرده‌ام. خدا را دوباره پیدا کرده‌ام.سقوط کرده‌ام. در منجلاب دست و پا زده‌ام.نفرت ورزیده‌ام. از خودم متنفر شده‌ام. خودم را دوست داشته‌ام.برای درست کردن اشتباهاتم از جا بلند شده‌ام. برای ادامه‌ی یک زندگی جنگیده‌ام.نفرت‌هایم فروکش کرده‌اند.کتاب خوانده‌ام. فیلم دیده‌ام.فریاد زده‌ام.گریه کرده‌ام. دوست داشته‌ام تا ابد جاودانه بمانم. کسانی از دیدنم هیجان زده شده‌اند. کسی دوست داشته سرم از بدنم جدا شود. مسیرم را پیدا کرده‌ام. بدنم را به سبک خودم دوست داشته‌ام.هورمون‌های مادرانه‌ام فعال شده‌اند.عقل و منطقم غالب شده است.نگذاشته‌ام شکستم را ببینند.و در تمام این مسیر شبیه هیچکسی نبوده‌ام و چیست زندگی جز همه‌ی اینها... 🍂🔮