2777
2789
عنوان

عکس گربه ام یه ماه قبل و بعد😁

| مشاهده متن کامل بحث + 1493 بازدید | 95 پست
دستت درد نکنه🥴😞

خوشحالم از آدمای که مثل خودم هستن و به حیونات مثل گربه ها کمک میکنن ☺️☺️

منم تاالان خیلی گربه داشتم

الان هم یه بچه گربه کوچیک اومد تو حیاطمون و چندین ماهه دارم بزرگش میکنم 

جدیدا چقد مردم ب گربه علاقه مند شدنفقط منم ک بدم میاد از این موجود؟

من چند سال قبل، قبل اینکه خواهرم گربه به سرپرستی بگیره حس خاصی به گربه ها نداشتم. بعد اینکه اوردش عاشق گربه ها شدم

بازیگوش،تمیز، لوس هستن 

بنظر من اثر فضای مجازی هست بیست درصد سوشال مدیا تو تسخیر گربه هاست🤣

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید...       

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای بابا چرا گربه که ازار نداره خیلی هم نرمه. کار بدی کردن رعا کردن ممکنه گربه خدای نکرده بمیره

ددیگه بزرگ شده بود

مو میریخت

خیلیم زشت بود😂ولی خیلی لوس بود

راه نمیرفت مجبور بشی بغلش کنی

حیاط نداریم توی خونه بود دیگه نمیشد

فکرنکنم بمیره ازاین گربه ضعیفا نبود

آقا نیستم هی نگین مردی  😐     والا کاش فرهادمجیدی بودم 🥺💙یه اس اسی خستهِــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم دیگه عادت کردم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂                                     
وای ننه تو حیاط نگهش میداری نمیره؟من هروقت گربه اوردم آب نونش دادم مواظبش بودم بعد میزارن میرن از حی ...

آره فعلا تو حیاطه.دارمدبا تخته چوب واسش یه لونه درست کنم بزارم تراسی جایی .یعنی ممکنه ترکم کنه بعداز😥

🥀🥀هنوزم انتخاب قلبمی،بهترین اشتباهِ من،،دوباره دستمو تو بگیر گناهش پایِ من🍂🍂🥀🥀
بچه ها شیطوننمیوفتن دنبالشون

بچه هایی که من دیدم همه دیوونه گربه هان.اذیت نمیکنن اصلا فقط دوست دارن ناز کنن 

نمیدونم شاید اون بچه ها بهشون احترام و علاقه به حیوانات رو یاد ندادن

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید...       
خوشحالم از آدمای که مثل خودم هستن و به حیونات مثل گربه ها کمک میکنن ☺️☺️منم تاالان خیلی گربه داشتمال ...

عزیزم خیلیم عالی..😍👍

🥀🥀هنوزم انتخاب قلبمی،بهترین اشتباهِ من،،دوباره دستمو تو بگیر گناهش پایِ من🍂🍂🥀🥀
اینکه آدم دوس نداشته باشه ازشون مواظبت کنه یا بهشون غذا بده یه چیز جداست ولیطبیعی نیست آدم بی دلیل ا ...

بی دلیل نیس تو بچگی پریده روم از اون ب بعد فراری شدم از هرچی گربس

ددیگه بزرگ شده بودمو میریختخیلیم زشت بود😂ولی خیلی لوس بودراه نمیرفت مجبور بشی بغلش کنیحیاط نداریم ت ...

ایشالا که حالش خوبه... ولی گربه ای که از بچگی تو خونه بوده خیابون و طبیعت دوام نمیاره

عزیزم نگفتم بده من بدم میاد فوبیا دارم تو بچگی پریده روم از اون ب بعد از گربه ها فراری ام

یه دوستی داشتم حتی اسم گربه رو میشنید حالش بد میشد

بخاطر همچین اتفاقی ک براش افتاده بود شب  برق نبوده در باز شده گربه و.... خیلی وحشتناک بود براش

آقا نیستم هی نگین مردی  😐     والا کاش فرهادمجیدی بودم 🥺💙یه اس اسی خستهِــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم دیگه عادت کردم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂