2777
2789
ینی خدایی با یه ایموجی قلب حس میگیرن و فکر میکنین طرف حس داره از اون حساااا 😑😑😑اینجوری باشه که پس ...

حواستون نیست دیگه واسه همین اشکال نداره

ولی من هم هیچوقت برای یه مرد قلب نمیفرستم حتی گل هم نمیفرست فقط ایموجی تشکر  

احتمالا خیلی بچه اید که اینا رو نمیدونید هر کس دیگه هم که باشه میدونه ایموجی قلب یعنی عشق دارم بهت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

😂😂جنبه ندارین مشاور مرد نگیرین من مشاورم مرده و ازم 3 سال بزرگتره فقط من با پیشوند داداش و فامیلی ...

وایی دقیقا منم یه مشاور داشتم مثل به چشم برادر بزرگ بهش نگاه میکردم کنکوری که بخواد سر یه قلب قرمز مشاورش فکرش مشغول شه واقعا بدا به حالش 

خانوما دوست دارن تئوری پردازی و سناریو چینی کنن تو ذهنشون بعد خودشون حس دارن اون لحظه میگن مرد هم حس داره بعد نگو مرده اصلا تو این فازا نیست یا کلا صرفا جهت هوس بازیو لاشی گری اینکارو کنه بعد خانوم میگه وااای ازروحو روانم سو استفاده شد عزیزم خودت خودتو به بازی کشوندی مرد بخواد بگه عاشقته میگه و خواستگاری میکنه  بعدم‌معمولا روانشناسا میخوان حس خوب به مراجع بدن که کسی هست بهت حس خوب بده دوست داشتنی هستی عزیزی جدی نگیر اسی 

تاپیکات رو دیدم خانواده ت که داغونن ببین اگه آقای دکتر اوکی هست و زن نداره برو تو کارش از دست اینام ...

وایییییی خدای من فکراتون تا کجاها کشیده میشه شاید دستش خورده بدبخت

تورو خدا شماری مشاورتو بده اسی بهش پیام بده دیگه حواسش جمع باشه از این کارا نکنه 

حواستون نیست دیگه واسه همین اشکال ندارهولی من هم هیچوقت برای یه مرد قلب نمیفرستم حتی گل هم نمیفرست ف ...

باور کن مشاورای کنکور اصلا دانش آموزاشونو از نزدیک نمیبینن فقط تلفنی نیم ساعت در مورد منابع و روش مطالعش باهاش حرف زده

کدوم مرد عاقلی قیافه ی دختری رو ندیده بهش ابراز عاقل میکنه ؟؟؟؟😶

حواستون نیست دیگه واسه همین اشکال ندارهولی من هم هیچوقت برای یه مرد قلب نمیفرستم حتی گل هم نمیفرست ف ...

عزیزپ بله حس داریم بهم‌خیلی هم قوی و شدید خواهرامه برادرامه خواهرم هم مخفی نیست ازش حسمون اتفاقا در بلوغ کاملیم من و اون جایگاه خودمونو میدونیم نسبت به هم متاهلیم هردو و انقدر یه حس دوست داشتن خاص به خواهرم داریم هردومون که قطعا به اون خیانتی نمیکنیم هیچ زمانی مثلا داریم چت میکنیم  برای تشکر قلب قرمز میزاریم شوخی میکنیم تهش قلب قرمز میزاریم چه اشکال داره وقتی واقعا خواهر برادر عاشقی هستیم که پاش بیفته جونمونو واسه هم میدیم این حسو با ایموجی انتقال بدیم حسمون به هم خاصو پاکه بعدم‌من از ایشون بزرگترم چند سال و حس میکنم داداش کوچیکمه باید هواشو داشته باشم

تاپیکات رو دیدم خانواده ت که داغونن ببین اگه آقای دکتر اوکی هست و زن نداره برو تو کارش از دست اینام ...

چی داری میگی من دبیرستانی هستم که فشار روانی و روم زیاده مگه تیغرم خانواده ام هم به خاطر درس بهم سخت میگیرن چه ذهن عقب افتاده ای

قطعا اینم بگما منم حواسم هست فقط به ایشون این حسو دارم به هر کی سلتم بده صاف قلب نمیفرستم چه قرمز چه هر رنگی

چی داری میگی من دبیرستانی هستم که فشار روانی و روم زیاده مگه تیغرم خانواده ام هم به خاطر درس بهم سخت ...

خوشگلم بی خیال دیگه بهش فکر نکن حواستو بده درست 

رسمی و محترمانه همش باهاش حرف بزن 

اگر موقع صحبت شوخی کرد نخند بذار حد و حدودشو بدونه بفهمه دختر سنگینی هستی

و تو ذهنت سناریو پردازی نکن البته خیلی طبیعیه ها من سرزنشت نمی کنم تو اون سن طبیعیه حساس باشی ولی سعی کن فکر نکنی 

در آخر اگر دیدی موقع صحبت رفتار شایسته ای نداره یا خودت خیلی ذهنت درگیر میشه لغوش کن یه مشاور خانوم بردار 

موفق باشی 

خوشگلم بی خیال دیگه بهش فکر نکن حواستو بده درست رسمی و محترمانه همش باهاش حرف بزن اگر موقع صحبت شوخی ...

زنده ای باشی عزیزم مرسی نمیدونم میفهمید یا نه کلا دبیرستان خصوصا نظری فشار رو بچه ها زیاده و با رفتار خوب و بد والدین عصبی ناراحت میشن حرف این خانم خیلی زشت بود