2777
2789
عنوان

خانما چه راهی واس پسردارشدن میدونید

| مشاهده متن کامل بحث + 522 بازدید | 78 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تو دوره تخمک گذاری رابطه برقرار کننیم ساعت قبل رابطتت قرص فلوکونازول بخوریک ساعت قبل رابطتت تو اب و ...

همه اینکارا رو کردم الان دختر دارم

فقط 26 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اقایون بهیچ وجه پیام یا درخواست دوستی ندن در غیر اینصورت برخورد میشه.خانمها باهماهنگی قبلی می پذیرم.

من رفتم دکتر بهم گفت که باید ببخشید اول خودت ا ر ض ا بشی .. همونم شدالان هم پسرم ۶ ماهشه🤭😍😂

ای جانم ببخشید چند بار اقدام کردین مثلاً دوره تخمک‌گذاری یا چی؟

میشه برای حاجت منم یه صلوات بفرستی🥺❤️

اگر واقعا جنسیت برات مهمه فقط کاشت بقیه روشا الکین من همه رو رعایت کردم الان دختر دارم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اقایون بهیچ وجه پیام یا درخواست دوستی ندن در غیر اینصورت برخورد میشه.خانمها باهماهنگی قبلی می پذیرم.

من زن بابام انجام داد الان ی پسر۹ماهه داره

من دختر دارم 

میخام بگم قطعیت نداره

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من برام فرقی نداشت، ولی دخترم میگفت دادش میخام، پسر شد. بگو دخترت دعاکنه😁به نظر من هیچ کدوم از این ...

من بچه بودم میگفتم کاش خواهر دار شم کلیم دعا میکردم همیشه ولی برادر دار شدم ،هر چند الان میبینم برادر صد بار بهتر از خواهره 

فقط 5 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

یعنی تغذیه و تخمک گذاری الکیه

نه عزیزم اول خدا بعد گرمیجات اینایی هم که میگن کردم ولی دختر دارشدم یا یه جای کار رو اشتباه رفتن یا حکمت خدا بوده

گرمیجات بخور البته همه گرمیجات باعث پسرزایی نمیشناا میخوای بهت توضیح بدم ؟

میشه برای حاجت منم یه صلوات بفرستی🥺❤️