2777
2789
عنوان

خانما چه راهی واس پسردارشدن میدونید

| مشاهده متن کامل بحث + 514 بازدید | 77 پست
روز تخمک گذاریرو تاکیدنکرد

بله عزیزم‌ گفتن

من حتی تست تخمک گزاری هم خرید از داروخانه

هر آدمی، چه پولدار و چه بی‌پول، چه زن و چه مرد، چه پیر و چه جوان ممکن است به بی‌شعوری مبتلا شود. نه باهوش بودن و نه کودن بودن، هیچ‌کدام مانع از ابتلا به این عارضه نمی‌شوند. به عبارت دیگر، بی‌شعوری مرضی است که می‌تواند هر کسی را در هر زمانی، بدون هیچ هشداری، آلوده کند

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ای جانم ببخشید چند بار اقدام کردین مثلاً دوره تخمک‌گذاری یا چی؟

جونت سلامت🎀

باور کن همون یکبار بود 

بله فک کنم دقیقا بعد از دوران قاعدگیم بود

هر آدمی، چه پولدار و چه بی‌پول، چه زن و چه مرد، چه پیر و چه جوان ممکن است به بی‌شعوری مبتلا شود. نه باهوش بودن و نه کودن بودن، هیچ‌کدام مانع از ابتلا به این عارضه نمی‌شوند. به عبارت دیگر، بی‌شعوری مرضی است که می‌تواند هر کسی را در هر زمانی، بدون هیچ هشداری، آلوده کند

عزیزم من دکتر رفتم و امشب اقدام دارم

باید عصر قرص کلوفنازول بخورم یدونه

محلول جوش شیرین بشینم جوش شیرین زیلد نباشه ( اسپرم دختر میکشه)

از سه ماه دارم ب همسرم انواع ویتامین ها رو میدم d3  حوشان سی اسید فولیک و ویتامین e و امگا۳

یک ماهم هست هرصب( عسل و سیا دانه و دارچین قاطی کردم قاشق گذاشتم روزی ی قاشق ناشتا خوردم ولی امروز هر سه ساعت دارم میخورم)) و قبل اقدام معجون شیر موز و‌خرما میخوریم

و‌ایشالا پسر بشه😂

ضمنا تاریخ تخمک گذاری همه۱۴ روز نیست من الان روز۲۱ ام هستم کیتم مثبت شده حتما کیت بحر 

خدا نگهش داره گلمم الهیی با اولین اقدام😍

فداتشم عزیز دلم خدا حفظ کنه دختر گلت رو😍😍

بزار الان عکسس تست تخمک گذاری رو برات میفرستم بگیر تو ام

عزیزم من دکتر رفتم و امشب اقدام دارمباید عصر قرص کلوفنازول بخورم یدونهمحلول جوش شیرین بشینم جوش شیری ...

امیدوارم که به خاستت برسی عزیزم ولی من شنیدم زن قبل مرد به ارگاسم برسه خیلی تاثیرداره واس پسر حتما قبلش اینو رعایت کن کیسه یخ واس شوهرت وقهوه

عزیزم من دکتر رفتم و امشب اقدام دارمباید عصر قرص کلوفنازول بخورم یدونهمحلول جوش شیرین بشینم جوش شیری ...

عزیزم ایشالا باردار باشی منم دارم گرمیجات میخورم تحقیق کردم 

فقط d3واسه دختره ها پتاسیم و سدیم واسه پسره کلسیم منیزیم دختر

ویتامین ث بخوره و سعی کن قلیایی کنی رحمت رو ن اسیدی

میشه برای حاجت منم یه صلوات بفرستی🥺❤️