2777
2789
عنوان

حامله ام 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1988 بازدید | 128 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ان شالله به سلامتی و عافیت عزیزم 🤲

درسته که شما نمیخواستی ولی حالا که شده شکر گزار باش حتما حکمتی داره مواظب خودت و تو راهیت باش ،افکار منفی رو هم از خودت دور کن 

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 

کاریه که شده 

دخترم ۱۴ماعش بود یهو فهمیدم حامله ام کارم شده بود گریه کردن فقط 

بخداقسم به دنیا اومد بچم درهای روزی به روم بازشد انگار زندگیم ازاین رو به اون روشد 

اصلا ناراحت نباش شاید این بچه بیاد و رابطتت باشوهرت خوب شه 

میشه واسه صابخونه شدنمون یه صلوات بفرستی؟؟  بگومنم واست بفرستم😍😍😍😘 وَقُلْ رَبِّ أَنْزِلْنِي مُنْزَلًا مُبَارَكًا وَأَنْتَ خَيْرُ الْمُنْزِلِينَ
ان شالله به سلامتی و عافیت عزیزم 🤲درسته که شما نمیخواستی ولی حالا که شده شکر گزار باش حتما حکمتی دا ...

از سقط خیلی میترسم وگرنه دارو می‌گرفتم میخوردم 

شوهرم اذیتم میکنه 😭

با وجود این یکی بدتر میشه حتما

از سقط خیلی میترسم وگرنه دارو می‌گرفتم میخوردم شوهرم اذیتم میکنه 😭با وجود این یکی بدتر میشه حتما

وای اصلا فکر سقط رو هم نکن ،همسرت مشکلش چیه ؟ بچه خودشه دیگه همونقدر کا شما تو وجود این بچه سهیمی ایشون هم هست 

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 
چرا فکر میکنی عقل ندارم؟؟وقتی شوهرم ک..دم نمی گذاره چبکار کنم قرصم تموم شده بود که بخورم وگرنه همیشه ...

جلوگیری طبیعی ام وجودداره خاهر 

قرص تموم کردی باید زود میگرفتی میخوردی

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

کاش اون بچه تو دل من بود تا من هر لحضه قربونش میشدم و شوهرم بقول خودش دنیااشو میریخت ب پاش🥲🥲

اللهی بحق فاطمه زهرا هرچه زودتر دامنت سبز بشه عزیزم خدا یه نینی ناز وسالم بهت ببخشه🤲🌹