2777
2789

یعنی دیوانتون میشن.البته باید مداومت کنی بهش. معجزه میشه معجزه. یعنی یه چی میگم یه چی میشنوید شوهرم غلام حلقه به گوش من شده.😅😅 اصلا هیچکس و هیچ چیز بجز من براش مهم نیست. ظرفهامو میشوره. چایی برام میریزه. میگه توفقط بشین و به من دستور بده ملکه من.🤭 ۱۷ساله ازدواج کردیم ازش همچین حرکتهایی ندیدم. انگاری تازه منو پیدا کرده. یکماهه مداومت کردم به این ذکر. اینم بگم اگه کسی امتحانش کرد و جواب داد که ۱۰۰درصد جواب میده بیاد تو این تاپیک اطلاع بده. بخدا معجزه اش رو من دیدم

خداوندا تویی حامی وحاضر

خب  رابطه رو هم گرم میکنه

وقتي همه زندگيت ميشه يه دختر .......٥سال عمرمو گذاشتم پاش .من ميدونم با يكي ديگه س.ميدونم اون منو لو داده .ميدونم اون لو داده. ميدونم منو ديگه نميخواد ،ولي من الان دلم پر  ميكشه واسه اينكه يه بار ديگه ببينمش.ديالوگ متري شيش و نيم insta:Yasivoroojak 

بگو 

به قول فروغ فرخزاد:                                                          تو خوب باش، آن کس که فهمید قدر میداند                         وآن کس که نفهمید،روزی دلش برای تمام خوبی هایت تنگ میشود🧸❤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب رابطه رو هم گرم میکنه

رابطه رو گرم میکنه. دیوانتون میشه که نمیخاد دو دقیقه ازتون دور بشه. حتی هروز که میرفت دیدن ننه اش .ازننه اش هم بیزارشده😂😂😂😂😂😂😂

خداوندا تویی حامی وحاضر

منتظریم

به قول فروغ فرخزاد:                                                          تو خوب باش، آن کس که فهمید قدر میداند                         وآن کس که نفهمید،روزی دلش برای تمام خوبی هایت تنگ میشود🧸❤
رابطه رو گرم میکنه. دیوانتون میشه که نمیخاد دو دقیقه ازتون دور بشه. حتی هروز که میرفت دیدن ننه اش .ا ...

خب بگو چیه این یکی دهن مارو با ننش سرویس کرد

وقتي همه زندگيت ميشه يه دختر .......٥سال عمرمو گذاشتم پاش .من ميدونم با يكي ديگه س.ميدونم اون منو لو داده .ميدونم اون لو داده. ميدونم منو ديگه نميخواد ،ولي من الان دلم پر  ميكشه واسه اينكه يه بار ديگه ببينمش.ديالوگ متري شيش و نيم insta:Yasivoroojak 
اون دوا دکتر میخواد دیگه🤨

۴ماه ۴ماه پیش هم نمیخابیدیم. الان دو دقیقه منو رها نمیکنه عزیزم. ۸۵کیلو وزن دارم . رفته یه عالمه خوراکی های مقوی برام خریده. میگه بخور جون بگیر😂😂😂😂

خداوندا تویی حامی وحاضر