عروسمون قرار بود دختر داداشم که اون موقع 7سالش بود بزرگ کنه الان ده سالشع بعد از چند ماه اومدن دو تایی بدون حرف گذاشتن رفتن وهزار تا بهونه آورد از خانوادمون با اینکه ما اصلا کاری به کارشون نداشتیم هرچند ماه شاید یک سری میزدیم خونشون حالا ماهیچی اون داداشم نباید یک سری بزنه از این بچه هر دوماه میاد یک خوراکی میاره ومیره من اصلا یک درصد برام مهم نیست نمیان وقطع رابطه کردن اصلا هیچچچ دلم به آینده این بچه میسوزه یک زن چقد آدم تغییر میده واقعا شما بودین چیکا میکردین خدایی مامانم از کوچیکی این بزرگ کرده مامانشم نیست رفته خارج الان میگه نمیخوامشون اونا منو بزرگ نکردن میخوام فقط جایه شما باشم اونا دوسم نداشتن
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
خب مگه فکر میکنی اون زن میزاره یه قرون برای بچش خرج کنه این خوراکی هم قسم میخورم زنه خبر نداره الان کارتم دست اون زنه...شما از اول باید خرج بچه رو سوا میکردین که ایشون بفهمه بچه داره مسئولیت داره