عروسمون قرار بود دختر داداشم که اون موقع 7سالش بود بزرگ کنه الان ده سالشع بعد از چند ماه اومدن دو تایی بدون حرف گذاشتن رفتن وهزار تا بهونه آورد از خانوادمون با اینکه ما اصلا کاری به کارشون نداشتیم هرچند ماه شاید یک سری میزدیم خونشون حالا ماهیچی اون داداشم نباید یک سری بزنه از این بچه هر دوماه میاد یک خوراکی میاره ومیره من اصلا یک درصد برام مهم نیست نمیان وقطع رابطه کردن اصلا هیچچچ دلم به آینده این بچه میسوزه یک زن چقد آدم تغییر میده واقعا شما بودین چیکا میکردین خدایی مامانم از کوچیکی این بزرگ کرده مامانشم نیست رفته خارج الان میگه نمیخوامشون اونا منو بزرگ نکردن میخوام فقط جایه شما باشم اونا دوسم نداشتن
تو گمشو مریض خوشت میاد دوزاری رو اعصاب بقیه بری یکی لنگه داداش بی غیرتت هستی دیگه ذات داداشت مشکل دا ...
مگه چی گفته بنده خدا؟
داشتم امروز به این فکر میکردم دیکه بدتر از این نمیشه که دوست مشترکمون پیام داد راستی میدونستی نامزدت با دوست من رل زده؟درست وقتی مجبور شدین بخاطر خودتون موقتی جداشین ۵ روز بعد رل زده😊 اندکی قبل مهر
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
خوندم گفتم مادرش وقتی ول کرد بچشو رفت خارج شما از زن دوم انتظار داری بچه رو نگه داره؟برادرت اگر تو زندگیش مردسالاری باشه بچشو میاره میگه باید نگه داری اما خب زن برادرت اذیت میکنه بچه رو یه کاری میکنه که بچه یا بیاد پیش شما یا بزرگ شد زود شوهر کنه بره از دستش خلاص بشه
خوندم گفتم مادرش وقتی ول کرد بچشو رفت خارج شما از زن دوم انتظار داری بچه رو نگه داره؟برادرت اگر تو ز ...
بابا من اصلا مهم نیست اون زنه بچه رو دوست داشت باشه من میگم چرا این داداشم اینجوری شده ما خودمون انقد غیرت داریم از 1سالگی بچه دستمونه هروز یا خونه منه بخدا یا خونه بابام ولی اون داداشم اندازه ارزن قائل نیست بیاد یک سر بزنه و به دخترش محبت بکنه حداقل ماهی یبار
بابا من اصلا مهم نیست اون زنه بچه رو دوست داشت باشه من میگم چرا این داداشم اینجوری شده ما خودمون انق ...
چی بگم...مادرش بود دنبال نفقش میرفت میگرفت نفقشو...که اونم تو خارجه به فکر بچش نیست...شما هر وقت که خرجی داشت فوری باید زنگ میزدی فلانی فلان قدر پول خوراکیش شد یا خرج مدرسش یا خرج لباس کیف کفش در راه خدا که بزرگ نمیکنین؟بچه یتیم نیست که پدر داره...