2777
2789
عنوان

خدایا چرا سرنوشتم و بد نوشتی 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 273 بازدید | 24 پست

این حال نوجوونیه 

فکر می کنی همه بدبختیا مال توئه 

فکر می کنی هیچ کس دوستت نداره

فکر می کنی هیچ کس درکت نمی کنه

فکر می کنی قراره زندگی تا ابد سیاه بمونه

ولی خب بعد از ۱۹ سالگی کم کم سختی ها کمتر میشه تا به سن میانسالی برسی 

زندگی هرگز خالی از مشکل نیست اما اگه مراقب سلامتیت باشی میانسالی یه کم آسونتر میشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چندسالته؟مجردی یا متاهلی؟منم خیلی خستم این روزا آرزوی مرگ میکنم برای خودمو بچه هام

چراااااا؟ چی شده؟ دعا کنین برای ظهور امام زمان که دنیا بهشت میشه. و مطمئن باشین ظهور نزدیکه به لطف خدا.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.
بیا بغلم💔سعی کن بهش زیاد فکرنکنیمن از بچگی فکروخیال کزدمالان یه کتاب نمیتونم بخونمیذره میخونم فکرای ...

خدا هیچوقت برای بنده هاش بد نمیخواد.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.
😔 چیکار کنم خب سعی میکنم کنار بیام اما دوباره ذهنم مشغول میشه نمیتونم فکر نکنم 😔

میدونم

منم با سی سال سن نمیتونم کنترلش کنم

باورمیکنی حتی نمیتونم رانندگی کنم

خیلی دوست دارم

اما حین رانندگی فکرمیکنم حواسم پرت میشه از جاده میرم پایین

دیگه قیدشو زدم

عوارضشو گفتم

بدونی شاید یکم بخودت بیای

تلاشتو بیشترکنی

هنوز سنی نداری 

سعیتو بکن عزیزم

آقا نیستم هی نگین مردی  😐     والا کاش فرهادمجیدی بودم 🥺💙یه اس اسی خستهِــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم دیگه عادت کردم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂                                     
😔😔😔

امضام.

خدا هیچوقت برای بنده هاش بد نمیخواد.

قربونت برم همیشه جواب میدی

دیگه دست خودم نیست

میگم چرا همه ی بی مهریا رو تحمل کنم

دلم یکی رو میخواد ببینمش وباهاش حرف بزنم دوسم داشته باشه

هرچی میشه نکوبن سرم بگن نسلت خرابه حتی بابام بهمون اینو میگه

میگه بدرد نمیخورین نسلتون خرابه

پدربزرگ مادر بزگتون همیشه بحث داشتن وفلان

خودشم همینه هاا

همش قهره با مادرم وبحث میکنه

ولی ازبس این حرف رو هرجا گفته

افتاده زبون همه فامیل وغریبه

حتی ازدواج هم به مشکل خوردیم

خیلیا حتی شده میگن اینجا نرین خواستگاری اینا نسلشون خرابه

چراباید اینجوری باشه

چرا نه ازخونواده شانس بیاریم نه فامیل ونه شوهر

وقتی شوهرم هم اینو میگه دلم اتیش میگیره میگم حتما بچه هام هم میشن مثل خودم یه بدبحت ک همه بهشون اینو میگن

آقا نیستم هی نگین مردی  😐     والا کاش فرهادمجیدی بودم 🥺💙یه اس اسی خستهِــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم دیگه عادت کردم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂                                     
قربونت برم همیشه جواب میدیدیگه دست خودم نیستمیگم چرا همه ی بی مهریا رو تحمل کنمدلم یکی رو میخواد ببی ...

خب اینا اشتباهات آدماست. خدا که بهترین دین رو اورده بهترین دستورات رو نازل کرده اشکال از آدماست که به دستورات خدا عمل نمیکنن.

خب اینا اشتباهات آدماست. خدا که بهترین دین رو اورده بهترین دستورات رو نازل کرده اشکال از آدماست که ب ...

میشد یه خونواده دیگه باشم

چرا اینقدر جاهایی میرم ک نامهربونن

دستم نمک نداره هرکاری میکنم بازم ادم بدم

یه دلی داشتم برای امام زمان گریه میکردم 

دلم میخواست یه ازدواج خوب داشته باشم باهم بهشتی کنیم خودمونو

خیلی پایبند این چیزا بودم

ولی نشد همه چی برعکس شد

تاجاییک خودمم شدم بی نماز کینه ای

میبخشم ولی دلم صاف نمیشه 

حرفمیزنم ولی ته دلم ازشون ناراحتم

دلم اون دل نیست