2777
2789
عنوان

خدایا چرا سرنوشتم و بد نوشتی 😔

274 بازدید | 24 پست

از بچگیم حسرت خوردم همیشه 

حسرت یه پدر خوب رو دلم موند 

حسرت یه مادر خوب و با حوصله رو دلم موند 

دعوای پدر مادرم هر روز جلو چشمه 

روزی شده پدرم رو مادرم دست بلند کرده صحنه جلو چشممه 

حسرت یه زندگی اروم و بی درد سر رو دلم موند 

حسرت یه مسافرت خانوادگی 

حسرت یه خانواده خوب

حسرت اینکه از ته دل بخندم همه اینا واسم حسرت شد 

حالم خیلی بده واسه زندگی که نکردم 

هیچ خاطره خوبی از خانوادم ندادم هیچ

میگم خدایا چرا سرنوشتم و بد نوشتی چرا کاری کردی که بخاطر زندگیم هر روز و هرشب گریه کنم چرا اخه 

خدای من من خسته ام خیلی خسته همش امیدوار شدم اما بعدش دوباره نا امید شدم یعنی نا امیدم کردن 

خدایا چرا من باید با این سن این همه فکر و خیال داشته باشم چرا اخه 

خدایا بسه دیگه خسته شدم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

های چقدر حرفای منو زدی من برای فرار از دستشون ازدواج کردم ولی از چاله افتادم تو چاه 

و گاهی سکوت تو را نابود میکند😞 گفتند اشک بریز....خالی میشوی،خالی نشدم که هیچ...پر شدم از بی کسی که چرا کسی اشک هایم را پاک نمیکند...🙂 خنده تلخ من از گریه غم انگیز تر است 🙂  هستی ام را به آتش 🔥 کشیدی...سوختم من ندیدی ندیدی:)
۱۵ سالم مجردم خسته شدم بخدا از بدبختی شب و روز گریه 😔

منم کارم گریس یکسره اشک میریزم 

3تا بچه دارم 29سالمه....

مادر یه عدد دوقلو دختر.👭..آقایون سایت درخواست و نظر نذارن مچکرم
شما که متاهلی باید خوشبخت باشی که ؟

از روز عقدم خوشی ندیدم گلم...

کاش هیچوقت بچه دار نمیشدم

الان شاهد درد و غصه 3تا بچه جز خودمم

میشیم 4تا یی درد میکشیم گریه میکنیم 

مادر یه عدد دوقلو دختر.👭..آقایون سایت درخواست و نظر نذارن مچکرم

با همه وجودم اعتقاد دارم خدا بد بنده هاشو نمیخواد. خدا که بینهایت مهربان و کریم و بخشنده هست و جز خوبی برای بنده هاش نمیخواد.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.

بیا بغلم💔

سعی کن بهش زیاد فکرنکنی

من از بچگی فکروخیال کزدم

الان یه کتاب نمیتونم بخونم

یذره میخونم فکرای مزخرف میاد ذهنم

ولم نمیکنن

قسمتمون همین بوده چه میشه کرد

امیدوارم ازدواج خوبی داشته باشی

خودت یه خونواده خوب بسازی 

آقا نیستم هی نگین مردی  😐     والا کاش فرهادمجیدی بودم 🥺💙یه اس اسی خستهِــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم دیگه عادت کردم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂                                     
شما که متاهلی باید خوشبخت باشی که ؟

متاهلی خوشبختی نیست گلم

اشتباه من رو نکن

فکرنکن متاهل شی خوشبختی

چشاتو باز کن

فکرکن حق انتخابت همین یباره

درست انتخاب کن

کتاب بخون

سیاست داشته باش درکنار مهربونی

آقا نیستم هی نگین مردی  😐     والا کاش فرهادمجیدی بودم 🥺💙یه اس اسی خستهِــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم دیگه عادت کردم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂                                     
از روز عقدم خوشی ندیدم گلم...کاش هیچوقت بچه دار نمیشدمالان شاهد درد و غصه 3تا بچه جز خودمممیشیم 4تا ...

اخی 😔

من الان وضعیتم اینه میترسم بعد از اینکه ازدواج کردم دوباره بختم بشه سیاه 😔

بیا بغلم💔سعی کن بهش زیاد فکرنکنیمن از بچگی فکروخیال کزدمالان یه کتاب نمیتونم بخونمیذره میخونم فکرای ...

😔 چیکار کنم خب سعی میکنم کنار بیام اما دوباره ذهنم مشغول میشه نمیتونم فکر نکنم 😔