2777
2789
عنوان

بابام بهم گفت😔

| مشاهده متن کامل بحث + 331 بازدید | 42 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب پدراست دیگر......متاسفانه نمیدونن بیشتربچه دلزده میشه....کاش همه پیجهای روانشناسی رودنبال کنن تا ...

اوه اوه اوه اوه

بابای من خودش یه ما سخنران و نویسنده ست مثلا هیچیکیووووووو قبول نداره.. من ی بار گفتم میخوام برم روانشناس تا امروز به روم میاره

الکی میگفتم نمیتونم بخونم گفت چرا قشنگ زل میزدم تو چشاش میگفتم مشکل شرعی دارم بلکه خودش خجالت بکشه مسخره چون خودش قبول داره بچه بدبختم باید مث اون باشه اه 

کاربری دست دو نفره 🦦😐

واا

یکم غر غرو هم هستی نه؟🙈الان به نظرم قشنگ ترین زندگی داری قشنگ ترین لحظه هاتو به فکر زیادی به این چیزا الکی نگذرون

و تـ‌و شـ‌دے تـ‌مـ‌امـ مـ‌نـ🥺S🖇️S    تتلیتیا.                  لطفاً تاپیک آخرمو لایک کنید                                              
صوت استاد شجاعی در مورد نماز بذار برا بابات گوش بده اولین چیزی ک گفته اینه ک وقتی روح و جسمتون آمادگ ...

ای وای؛ کاش حداقل تاثیر پذیر بود.. شاید صد تا کتاب تا حالا خونده چمیدونم سخنرانه کتاب مینویسه اصن کسیو قبول نداره...

قبلا هم بهن گفته تو اگه تو چیزای دیگه حرف نتو گوش ندی نهایتا میذارم به حال خودت ولی نمازو اجبار میکنم مجبوری بخونی بخدا خودمم همچین بی دین نیستم به حال خودم بذارن میخونم حالا دیرتر یا زودتر

اصن گفتن شون یطرف..یجور جس بددددی بهم داد که نگوفک کن بشقابمو گذاشتم کتار نذاشت عذا بخورم

غصه نخور بابا دیوونه ایی دور من انقد زیاد هست این چیزا خانواده مذهبی که به زور چادرو نمازو میگفتن بخون سر کن ، جلو اونا الکی بگو خوندم یا دو دقیقه برو اتاق بگو خوندم تموم شد ولی کار خودتو کن نسل ۸۰ واقعا با پدر مادرای دهه ۵۰ بیچارن بیچاره

کاربری دست دو نفره 🦦😐