2777
2789
عنوان

بابام بهم گفت😔

| مشاهده متن کامل بحث + 324 بازدید | 41 پست
رفت اتاقش عذاشو خورد میرم عذا بخوررم جلو خودش واقعا عرورم اجاره نمیداد😂😂

منم از سر لجبازی بخودم اسیب زدم ولی الان خودم موندم و آسیبهام پدرت یروز ازت جدا میشه بخاطر حرفاش بخودت آسیب نزن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا چون قهر کرده؟ یا چون نمازشو اول نخونده!!!!!

از نوع حرف زدنش اینا اصن دق دقه نیستن مگه این چیزا هم ارزش داره آدم اعصابشو خورد کنه

کاری ندارم باباش چی گفته ولی ضرر نمیکنه کسی که به باباش گوش بده 

و تـ‌و شـ‌دے تـ‌مـ‌امـ مـ‌نـ🥺S🖇️S    تتلیتیا.                  لطفاً تاپیک آخرمو لایک کنید                                              
غصه نخور بابا دیوونه ایی دور من انقد زیاد هست این چیزا خانواده مذهبی که به زور چادرو نمازو میگفتن بخ ...

کاریم نداشته باشن میخونم من🥲 چادرم قبلا میگفتن سر کن البته در حد نصیحت نه اجبار ولی دیگه کار ندارن

غرغرو که اجازه ندارم باشم ولی حساسم😂

میدونی احساس میکنم تو من قبلی خودمی 😂

ولی اینجوری نمیشه زندگی کرد

اگه الان جا تو بودم خودم غذا می‌پختم

این چیزا که جامعه به من یاد داد شاید به توهم یابد بده 

و تـ‌و شـ‌دے تـ‌مـ‌امـ مـ‌نـ🥺S🖇️S    تتلیتیا.                  لطفاً تاپیک آخرمو لایک کنید                                              
چرا چون قهر کرده؟ یا چون نمازشو اول نخونده!!!!!

کسی که نماز اول وقت نمی‌خونه یا کسی که قهر می‌کنه بچه نیست!!!

هرکی عقیده خودشو داره از نظر من

یعنی تو میگی کسی که نماز اول وقت نمی‌خونه بچست؟😕

😅♥️ینی عذاب مامانمو نخورم الان؟

بخور ولی تشکر کن انتظار بیجا نداشته باش زحمت کشیده