2777
2789
چه هم عقیده 🤣🤣🤣🤣سرویس عروس نباید خوشکل باشه که، باید سنگین باشه!

سنگین بودن سرویس به گنده بودنش نیست 

یه موقع میبینی یه سرویس  ریز هست ولی جواهره قیمتش کم‌کم یه میلیارده 

ولی از اون ور هم سرویس بزرگ هست مثل همینا ک استاتر گزاشته و ارزون قیمت

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️ 

والا هیچکدوم که قشنگ نیستن ولی باز دومی بهتره، حالا هم که میگید دوتای اولی هم قیمتن، همون دومی رو برداره بهتره.

البته یه چیزی من بگما، به ابعاد آدما هم در خرید طلا باید توجه کرد، مثلا به تپلا، طلای ریز نمیاد، یا به بعضی رنگ پوستا فقط طلای زرد میاد. من خودم هم طلای زرد بیشتر دوست دارم، زرد، نه از این خیلی زردای یزدی..

دلا تا کی در این دنیا فریب این و آن بینی/ کمی از چاه ظلمانی برون آ تا جهان بینی .                                                                                مناجات نامه خواجه عبدالله انصاری. 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سنگین بودن سرویس به گنده بودنش نیست یه موقع میبینی یه سرویس ریز هست ولی جواهره قیمتش کم‌کم یه میلیا ...

بله درسته، منظورم بین این ۳ تا بود، که استارتر گفتن گویا دوتای اولی هم  قیمتن! 

دلا تا کی در این دنیا فریب این و آن بینی/ کمی از چاه ظلمانی برون آ تا جهان بینی .                                                                                مناجات نامه خواجه عبدالله انصاری. 
قبل از اینکه سومی رو بزاره من کامنت دادم رفرش که شد سومی اومدفرقی هم ندارد توو سلیقه من نبود به هر ح ...

کامنتم خیلی جدی نبود خانوم عزیزم

تو سلیقه ی منم نبود

دشمنانت را فراموش کن...                                                                                            تنــــــــــــــها کسی که میتواند ما را به خاک سیاه بنشاند ... یک دوست بسیار قابل اعتماد است  
چیزی نگفتم کهمنظورم اینه من سومی رو هم دوست نداشتمعصبانی نشو😂

ولی باور کن عصبانی نشدم😀

امروز صبح حجم بزرگی از استرس رو تحمل کردم

بعد رفتم سرکار

ارباب رجوع اومد گفت تو خیلی عصبی هستی

حالام شما🤔

سومیشو خدا بخیر کنه🥲

دشمنانت را فراموش کن...                                                                                            تنــــــــــــــها کسی که میتواند ما را به خاک سیاه بنشاند ... یک دوست بسیار قابل اعتماد است  
ولی باور کن عصبانی نشدم😀امروز صبح حجم بزرگی از استرس رو تحمل کردمبعد رفتم سرکارارباب رجوع اومد گفت ...

کامنتت اینجوری بود😂بازم ببخشید 

امیدوارم دیگه همچین فشاری رو تحمل نکنی

لطفاً برای سلامتی خانوادم یه صلوات بفرستید 🙏
چه هم عقیده 🤣🤣🤣🤣سرویس عروس نباید خوشکل باشه که، باید سنگین باشه!

کاملا باهات موافقم اگه خانواده داماد یه سرویس زشتو بهت پیشنهاد دادن ولی از اون خوشگلایی که خودت انتخاب کردی سنگین تر بود 

مثه یه دختر خوب همون زشته سنگینو انتخاب کن 🥰😂😂😂

خودتو دوس داشته باش❤️

اولی

اگه بچه شما هم دیر حرف زده میشه تجربتونو بگید.پسرم مهر ۱۴۰۰ دنیا اومده هنوز حرف نمیزنه💙برای خونه دار شدن همه یه صلوات بفرستین😍 پسرم الان مامان بابا دده ننه آب شیر داغ نه بله میگه خداروشکر.