2777
2789
عنوان

به جرم پاکی و عفت دلم داره میترکه دعام کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 330 بازدید | 26 پست

بهتر بود با آدم هم فاز خودتون وارد رابطه میشدین 

منظورم این نیست که حتما باهم رابطه ج برقرار میکردین ولی خب باید با کسی میبودین که علاوه بر عشق از نظر حد و حدود هم مثل شما باشع  

خدا هیچوقت تنهات نمیزاره.با تمام وجودت بهش اعتماد کن ..💓

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب خدا خیرت بده طبق قانون خدا اگر میخوای عمل کنی که گفته دوستی و ارتباط با مرد نامحرم هم حرامه 😁😁😁

دیگه نمیشه نصفشو با قانون خدا بری نصف دیگه ش نه 

بعدم به هر حال تو هر رابطه ی عاشقانه با جنس مخالف این توقع پیش میاد که لمس کردن و بوسیدن و ....باشه 

حالا یکم میزاشتی؟ ولی خوب شد کات کردی چون عقایدتون همخونی نداشت تو اینقد سختگیری نمیخای آلوده ب گنا ...

ایشون سختگیر‌نیست

خدای بزرگ اینارو حرام‌کرده تا دختر ضربه نخوره تواین روابط

بعد شما اینو سختگیری میدونی؟؟

اونوقت خدای عزیز سختگیره بعد مرد ولنگار بی بندوبار راحتگیرن؟

خب این‌کجاش خنده‌داره؟؟اینهمه دخترا از ضربه خوردن تو این روابط میان ناله میکننخدا جنس بشر رو میشناخت ...

اوسکل کی مسخره کرده؟من منظورم این خانمه که میگه طبق قانون خدا نزاشتم دستمو بوس کنه میگم خدا هم گفته دوستی با نامحرم حرامه چطور دوست شده؟

در من کسی پیوسته تو را دوست دارد🧸🍂
خب این‌کجاش خنده‌داره؟؟اینهمه دخترا از ضربه خوردن تو این روابط میان ناله میکننخدا جنس بشر رو میشناخت ...

این بنده خداهم بد نمیگه کسی که مقید پس حرف زدنم باید اجتناب میکرد ۳سال صحبت کردن معلوم حرفای عاشقانه هم بهم زدن دست دادن گناه شد؟

ایشون سختگیر‌نیستخدای بزرگ اینارو حرام‌کرده تا دختر ضربه نخوره تواین روابطبعد شما اینو سختگیری میدون ...

نگفتم کارش بد بوده.منظورم این بود که باهم تضاد داشتن دختر اینقد عفیف ولی پسر سست بوده پس بدرد هم نمیخوردن چون هماهنگی نداشتن تضاد داشتن.شما چقد عصبی ای

کسی که قدر این پاکی رو نمیدونه وخودش آدم ولنگاریه هرگز بدرد زندگی نمیخورهالحمدلله رب العالمین که متو ...

به شما مردا چه

اگه به زندگی سخت بگیری زندگی هم بهت سخت میگیره. هر چیزی کمش دارو، متوسطش غذا و زیادش سم است؛ ابو علی سینا