2777
2789
عنوان

به نظرتون مهریه رو ببخشم بره

97 بازدید | 16 پست

شوهر من خیلی آدم خوبیه اگه بخوام ازش جدا هم بشم مهریه رو در هر صورت نمیگیرم مهریم ۱۹۸ تا سکه است احساس بدی دارم نسبت بهش به نظرتون ببخشم بره؟ البته خانوادم اگه بفهمن ناراحت میشن ولی شوهرم خیلی خوشحال میشه حداقل محبتمون بهم بیشتر میشه نظرشما چیه ؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یه چیزی ازش بگیر یا شرط مالی براش بذار

درهرصورت اگر طلاق توافقی نباشه توی دیوان یا تجدیدنظر اگر بذل اتفاق نیوفته رای میشکنه

ممکنه تلاش زیاد به موفقیت ختم نشه ؛ اما صددرصد به پشیمانی و حسرت ختم نمیشه

نمیخوام جدا شم میگم اگه یه روزیم بخوام جدا بشم نمیگیرم مهریه رو

بنظر من کار عاقلانه ای نیست 

ممکنه شرایط در آینده تغییر کنه

به پیج‌اینستاگرام نی‌نی سایتی‌ها💜(nini_site_ir@)💜 ملحق شووو😍♥️💜

هیچوقت مهریه تو نبخش .مهریه فقط برای طلاق نیست .مثلا یه زن وقتی همسرش فوت میکنه فقط یک هشتم یا یک چهارم از مال همسرش بهش ارث میرسه فکرکن بعد یه عمر نخوردن نپوشیدن تلاش کردن عروس وداماد یا خواهر وبرادر همسرت میان تو خونه زندگیت شریک میشن ولی اگه مهریه داشته باشی اونجا میتونی اول مهریه تو از ارث جدا کنی بعد حق ارث هم بگیری اگه چیزی موند میشه برای بقیه وراث 

ببین حتی ب خاطر قانون ارث هم شده همچین کاری نکن هیچوقت

بعد صدددد سال خدای نکرده شوهرت طوریش شه هیچی بهت نمیرسه

چیکار داری بری ببخشی اصلا وقتی زندگیتون خوبه ب مهریه فکر نکنید

ی گوشه افتاده بهش دست نزن😁

ببین من 414 تاس سکه مهریه م، سال 94، 100 گرم طلا ز خونه پدرم اوردم، یه هاچ بک صفر  و 70 میلیون پول نقد، که اورده هام باعث شد یه وام بگیریم و خونه رو بخریم

اون موقع همسرم با جیب خالی اومد جلو و ازدواج کردیم، خیلی سختی کشیدم تو زندگی باهاش، خیلی نداری کشیدم، ولی تکیه همسرم دو سه سال اول زندگی با وجود کمک هایی که کرده بودم رو بخشیدن مهریه بود، میگفت پدر مادرم میگن میگیری، اما نمیگفت پول منو که کرده یه خونه و زده بنام پدرش، چرا اینو نمیگن بهش

خلاصه ده سال گذشته و الان اوضاعمون نسبت به اون موقع بهتر شده و الان باید بیای ببینی همسرم چطور اختیار یک قرونش رو بمن نمیده 

خوشحالم که نبخشیدم

تازه فقط طلاق نیست، خدای نکرده طوریشون بشه سهم الارث پدر و مادرشون چیزی برای بچه ادم نمیزاره