2777
2789
عنوان

هفتاد گرم طلا دادم به یه طلافروش

| مشاهده متن کامل بحث + 551 بازدید | 42 پست
تو این تورم نزول چه معنایی داره اصلا اون اقا هم داره سود میکنه

اره میدونی 300 میلیون پول بهش تزریق شه چه استفاده ای میکنه

یک دلُ این همه غم چرا نصیب من شد؟                           یک یار بی محبت چرا حبیب من شد؟ 

یعنی تو ۸ماه ۴۰ میلیون فقط به شما بده مگه چقدر میخواد سود کنه .

عزیزم کدوم شهری 

میان استخوانهای خرد شده ایم                                                    اما امید تقلا میکند برای روییدن...🤍🌱🕊️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مردم اینقدر ترفند بلدن ک پولتو بخورننمیخوام ته دلتو خالی کنم ولی روزگاری شده ک ب آشنا هم اعتمادی نیس ...

حالا میرم دوتا شاهدم میارم امضا کنن

یک دلُ این همه غم چرا نصیب من شد؟                           یک یار بی محبت چرا حبیب من شد؟ 

دقیقا اعتماد به هر کسی ریسک

ی تاپیک بود دختره پول طلا رو به برادرش داده بود و پس نمی‌داد...والا هر چی روزگار سخت تر میشه مردم هم ناحق تر و گرگ تر میشن

ناگهان خوابی مرا خواهد رُبود ••• من تهی خواهم شد از فریادِ درد ••• خاک می‌خواند مرا هر دم به خویش ••• می‌رسند از رَه که در خاکم‌ نهند ••• آه شاید عاشقانم‌ نیمه شب‌ ••• گل به روی گورِ غمناکم‌ نهند ••• لیک دیگر پیکرِ سردِ مرا ••• می‌فشارد خاکِ دامن گیر  و پاک ••• بی تو دور از ضربه های قلبِ تو ••• قلب من می‌پوسد آن جا زیرِ خاک ♡
یعنی تو ۸ماه ۴۰ میلیون فقط به شما بده مگه چقدر میخواد سود کنه .عزیزم کدوم شهری

طلا خیلی سود داره ما ازش غافلیم

انشاالله که خیره

ناگهان خوابی مرا خواهد رُبود ••• من تهی خواهم شد از فریادِ درد ••• خاک می‌خواند مرا هر دم به خویش ••• می‌رسند از رَه که در خاکم‌ نهند ••• آه شاید عاشقانم‌ نیمه شب‌ ••• گل به روی گورِ غمناکم‌ نهند ••• لیک دیگر پیکرِ سردِ مرا ••• می‌فشارد خاکِ دامن گیر  و پاک ••• بی تو دور از ضربه های قلبِ تو ••• قلب من می‌پوسد آن جا زیرِ خاک ♡

عزیزم طرف پولدار شاهد الان میاد موقع دادگاه عمرن نمی یان 

برین دفتر خونه و اونجا قراداد بنویسین

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
طلا خیلی سود داره ما ازش غافلیم

والا من تنها سودی که بلدم همینه که بزارم کنار قیمتش بره بالا همین حالا شما اگر راههای دیگه هم بلدید برای سود طلا بگید یا لطفاً منو تو تاپیکاتون تگ کنید

میان استخوانهای خرد شده ایم                                                    اما امید تقلا میکند برای روییدن...🤍🌱🕊️