2777
2789
عنوان

هفتاد گرم طلا دادم به یه طلافروش

552 بازدید | 42 پست

ماهی پنج میلون بهم بده

هشت ماه بعدم 70 گرم طلامو بهم برگردونه حالا یا مستعمل یا ابشده فرقی نداره 

بنظرتون خوبه؟  چک هم ازش گرفتم 

من اصلا طلا دوست ندارم 

سی گرم دیگه دارم یه پلاک و زنجیر و گوشواره اونا رو فقط میندازم 

یک دلُ این همه غم چرا نصیب من شد؟                           یک یار بی محبت چرا حبیب من شد؟ 

نزول نیست؟

ناگهان خوابی مرا خواهد رُبود ••• من تهی خواهم شد از فریادِ درد ••• خاک می‌خواند مرا هر دم به خویش ••• می‌رسند از رَه که در خاکم‌ نهند ••• آه شاید عاشقانم‌ نیمه شب‌ ••• گل به روی گورِ غمناکم‌ نهند ••• لیک دیگر پیکرِ سردِ مرا ••• می‌فشارد خاکِ دامن گیر  و پاک ••• بی تو دور از ضربه های قلبِ تو ••• قلب من می‌پوسد آن جا زیرِ خاک ♡

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نزول نیست؟

انگار اره

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻

نزدیک ۳۰۰ تومن طلا دادی بهش

حواستوجمع کن...مردم گرگ شدن

ناگهان خوابی مرا خواهد رُبود ••• من تهی خواهم شد از فریادِ درد ••• خاک می‌خواند مرا هر دم به خویش ••• می‌رسند از رَه که در خاکم‌ نهند ••• آه شاید عاشقانم‌ نیمه شب‌ ••• گل به روی گورِ غمناکم‌ نهند ••• لیک دیگر پیکرِ سردِ مرا ••• می‌فشارد خاکِ دامن گیر  و پاک ••• بی تو دور از ضربه های قلبِ تو ••• قلب من می‌پوسد آن جا زیرِ خاک ♡
نزول نیست؟

طلاهای من الان 320 اینا می ارزه فک کنم نزول این مقدار تو بازار 15 میلیون یا بیشتره ماهی

یک دلُ این همه غم چرا نصیب من شد؟                           یک یار بی محبت چرا حبیب من شد؟ 

نزدیک ۳۰۰ تومن طلا دادی بهشحواستوجمع کن...مردم گرگ شدن

دقیقا 

اعتماد به هر کسی ریسک

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
طلاهای من الان 320 اینا می ارزه فک کنم نزول این مقدار تو بازار 15 میلیون یا بیشتره ماهی

اره

چک و قرار داد و امضا خوبه؟

مردم اینقدر ترفند بلدن ک پولتو بخورن

نمیخوام ته دلتو خالی کنم ولی روزگاری شده ک ب آشنا هم اعتمادی نیست...