2777
2789
عنوان

سقط فراموش شده

| مشاهده متن کامل بحث + 240 بازدید | 35 پست
ناراحت نباش تاخدا نخاد برگی از درخت نپیوفته ایمان داشته باش بهش میگم یعنی اگه کسی هماتوم داشته باشه ...

برا من وقتی ۶هفته رفتم گفت رشدش با سن حاملگی تطبیق داره و قلبم تشکیل شده فقط یه هماتوم اطراف ساک هست که باید استراحت کنی بعد دکترم برای دو هفته بعدش باز برام سونو نوشت که اینجوری شد و دردناکتر اینکه هماتوم هم خیلی کوچیک شده بود و داشت جذب میشد ولی چ فایده جنینم ضربان نداشت دیگه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برا من وقتی ۶هفته رفتم گفت رشدش با سن حاملگی تطبیق داره و قلبم تشکیل شده فقط یه هماتوم اطراف ساک هست ...

منم امروز رفتم سونوی قلب همون اقاهه ک داشت دستگاه میزاشت رو شکمم کلامی صحبت نکرد اصلا جوابی بهم نداد اصلا حتی نگفت صدا قلبش شنیدی یا ن 

فقط گفت خوبه پاشو

بعدم ی بزگه داد دستم 

منم با گوگل تفسیرش کردم دیدم نرمال بود 

ولی خب راه درازی هست

منم امروز رفتم سونوی قلب همون اقاهه ک داشت دستگاه میزاشت رو شکمم کلامی صحبت نکرد اصلا جوابی بهم نداد ...

انشالله قلبش ۱۲۰سال بتپه شما این جور موضوعات و نخون انشالله خدا برای هیچکس نخواد سوره حجرات هم بخون هر روز 

انشالله قلبش ۱۲۰سال بتپه شما این جور موضوعات و نخون انشالله خدا برای هیچکس نخواد سوره حجرات هم بخون ...

دست خودم نیس کنجکاو میشم میام 

دعا کن ب خوبی و خوشی بگذره 

چشم

دست خودم نیس کنجکاو میشم میام دعا کن ب خوبی و خوشی بگذره چشم

انشالله بحق چهارده معصوم همه ی باردارا و مخصوصا شما بچتون رو بسلامتی و دل خوش بغل بگیرین و خدا یه نظری هم به دل ماها و منتظرا و اونایی که تو این مسیر همش دارن امتحان میشن بکنه خدایا هدیه ای که میدی رو پس نگیر به بزرگیت قسمت میدم دردی که بمن چشوندی به هیچ کی نچشون😔