2777
2789
عنوان

سقط فراموش شده

| مشاهده متن کامل بحث + 240 بازدید | 35 پست

برودکتررحمت عفونت میکنه

ایشااله سال دیگه این موقع یه نی نی دیگه توبغلته ناراحت نباش تازه بعدسقط گیرایی رحم بیشترمیشه وزودترباردارمیشی

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یعنی قلب بچه وایمیسه ولی هیچ علائمی نداری و تا نری سونو همچنان فکر می‌کنی بارداریت بدون مشکله خییییی ...

اخی .الهی هیچ کس تو زندگیش تجربش نکنه 

بعد اگ کسی کلا نفهمه و موقع ان تی بفهمه جی میشه؟؟

اخه اصولا بعد سونو قلب دیگ دکتر نمیرن ک تاان نی

دیگه باردار شدید؟ کورتاژ خطرناک نیست؟

من تازه سقط کردم مال من قضیش پیچیدس بارداری خارج رحم و داخل رحم همزمان بودم باید حداثل ۶ ماه جلوگیری کنم 

والا این قرصارو که من خوردم بشدت بدنم میلرزید دردش وصف نشدنی بود اخرشم ناقص سقط کردم اما میری بیمارستان خوب اونا سونو ترانس واژینالت کنن بعد کورتاژ اگه کورتاژ جای خوب انجام بدی بهترم هست چون پولیپی چیزی تورحمتم باشه برمیدارن من گوش نکردم با قرص سقط کردم خیلی  سخت بود مردمو زنده شدم اخرشم کامل سقط نشد جفت مونده بود

میگم ی سوال ذهنم خیلی درگیر کرده بچه س ماه اول یارداری خو به اندازه نخودی هم نیست پ این همه دردسر وا ...

همش غصه میخورم که طفلک اینهمه محکم چسبیده به رحمم که حتی لکه بینی ندارم ولی دیگه زنده نیست بعد از ۱۰سال انتظار😭

میگم ی سوال ذهنم خیلی درگیر کرده بچه س ماه اول یارداری خو به اندازه نخودی هم نیست پ این همه دردسر وا ...

اصلا اندازه نخود نبود اولش اندازه ی سکه افتاد شبیه ساک بارداری بود بعدش جفت شبیه جیگره کاملا اندازه حدودا کف دسته  برا منم دقیقا تو هفته ای که برا استارتر اتفاق افتاده افتاد

من تازه سقط کردم مال من قضیش پیچیدس بارداری خارج رحم و داخل رحم همزمان بودم باید حداثل ۶ ماه جلوگیری ...

انشالله خدا برات جاشو پر کنه واقعا سقط هم روحی هم جسمی دردناکه

انشالله خدا برات جاشو پر کنه واقعا سقط هم روحی هم جسمی دردناکه

هیچ وقت یادم نمیره روزی که رفتم سونو گفت قلبش نمیزنه 😭یکی از سخت ترین تجربه های زندگیمون بود 

فقط برو ی بیمارستان خوب

اخی .الهی هیچ کس تو زندگیش تجربش نکنه بعد اگ کسی کلا نفهمه و موقع ان تی بفهمه جی میشه؟؟اخه اصولا بعد ...

من بخاطر هماتوم دکتر برام دوهفته بعد از سونوی قلب سونوی مجدد نوشته بود اونجا فهمیدم 

۶هفته رفتم قلب داشت و همه چی خوب بود دوهفته بعد رفتم گفت قلبش ایستاده😔

من بخاطر هماتوم دکتر برام دوهفته بعد از سونوی قلب سونوی مجدد نوشته بود اونجا فهمیدم ۶هفته رفتم قلب د ...

ناراحت نباش تاخدا نخاد برگی از درخت نپیوفته ایمان داشته باش بهش 

میگم یعنی اگه کسی هماتوم داشته باشه تو همون سونوی اول میفهمه

هیچ وقت یادم نمیره روزی که رفتم سونو گفت قلبش نمیزنه 😭یکی از سخت ترین تجربه های زندگیمون بود فقط بر ...

من خیلی گریه کردم اصلا نمی‌تونستم جلو اشکامو بگیرم آخه بعد از ۱۰سال با ای وی اف باردار شده بودم انگار دنیا مال من بود تا قبل از این سونو و بعدش تمامشو ازم گرفتن