2777
2789
عنوان

طبقه پایین مادرشوهرم زندگی میکنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1347 بازدید | 89 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

🤣🤣🤣

ب این چیزا گوش نکن ک اینجامیگن  ازدواج دومته باید صبور ترباشی  عاقل تر رفتار کنی    قهرم نروهرگز   من ۱۰ ماهه قهرم مث هاپو پشیمونم 😂میخوام رجوع کنم بعدکلی دادگاه بازی   اونم سر مادرشوهر ک هرگز 

شوهرت مجرده ؟ ازشوهر قبلیت بچه داری ؟ چندسال بااون

زندگی کردی 

آنهایی که به تو آسیب رسانده اند ..شایسته عشق و احترام نیستند !  حتی اگـــــر والدیــــن توباشند ...!💔

منم باهاشون صحبت کردم گفتم خواهشا بحث میکنیم کارت نباشه میگفت نمی تونم جلو خودمو بگیرم

واا😐😐😐😐 نه هردفه برو بالا دهنشو سرویس کن خفه میشه من ۷ سال جنگیدم

کوردم🤞 نوه کاوه اهنگرم   دختر ایران بانو ام
آخه دعوا یهویی میشه چه جوری بریم بیرون

خخخخخخ داشتم ب همین فکر میکردم وسط دعوا کیفتو برداربگو بیا پارک 

آنهایی که به تو آسیب رسانده اند ..شایسته عشق و احترام نیستند !  حتی اگـــــر والدیــــن توباشند ...!💔

گاهی لازمه

نیست  من بازدوممه و این بار ۱۰ ماهه خونخ پدرمم بادوتابچه شوهرمم حکم ازدواج مجددگرفته منم اوارع حیرون سرگردون 

ب این چیزا گوش نکن ک اینجامیگن ازدواج دومته باید صبور ترباشی عاقل تر رفتار کنی قهرم نروهرگز م ...

آخه برم قهرم هم خودم هی باید غصه بخورم هم پدرمادرم اصلا قهر دوس ندارم،آره مجرد بود ،نه از قبلی بچه ندارم ۲۰سالم بود که از قبلی جدا شدم