2777
2789
عنوان

طبقه پایین مادرشوهرم زندگی میکنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1391 بازدید | 90 پست
خدایی مبالغه نمیکنی؟!!!!!! چقدر سطح پایینه بهش فقط سلام و خداحافظ بگو اصلا بهش رو نده خداروشکر باز ه ...

نه عزیزم

منم با چنین خانواده ای روبرو ام

دشمنانت را فراموش کن...                                                                                            تنــــــــــــــها کسی که میتواند ما را به خاک سیاه بنشاند ... یک دوست بسیار قابل اعتماد است  
باید بزنی بهشلیطه گری که ولت کنیمی‌گرفتی پایین شلوارتومیکشیدی پایین پشتتومیکردی بهش میگفتی بیابگوزم ...

اگه بدونی این چه شلیته ای این رفتارا نکردم اینجوری حرف میزنه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دفعه دیگه بهت توهین کرد بذار برو خونه مادرت خیلی تاثیر داره این کار لال میشه

هرگززززز هرگززززززز همچین کاراحمقانه و بچگانه ای نکن اسی و ب این حرفاو پیشنهادات بی منطقم گوش نکن ک هیچ عاقبتی نخواهد داشت چون ابروریزی و سبک شدن و دگرگون شدن زندگیت 

آنهایی که به تو آسیب رسانده اند ..شایسته عشق و احترام نیستند !  حتی اگـــــر والدیــــن توباشند ...!💔

سلیطه باش 

بگو هر چی بگی پست میدم 

پس حرمتتو نگه دار 

زن و شوهر دعوا کنن ابلهان باور کنن

شب بغل همیم تو دهنتو وا نکن 

مفت نگو

حرف نزنی میخورتت . 

نانوا هم جوش شیرین می زند  بیچاره فرهاد

من واحد بغلیمه مام اوایل اینجوری میکردن منم میرفتم دهنمو باز میکردم گفتم ما زنو شوهریم شبش اشتی میکنیم ولی دخالت تو قهرمارو یکماه میکنه دیگ خفه شدن

کوردم🤞 نوه کاوه اهنگرم   دختر ایران بانو ام

استارتر تو که اخلاق مادرشوهرت می دونی هر موقع با شوهرت بحث دارید سعی کنید صداتون آروم باشه یا موضوعاتی که می خواهید در باره بحث کنید برید تو پارک اونجا با خیال راحت با هم صحبت کنید و مشاجره کنید.

خدایا خودت به این خوبی ، بنده هات به کی رفتند؟

حالا ما یبار صدامون بالا گرف پدرشوهر عوضیم فرداش به شوهرم زنگ زده بود صدای ضبط شده اش رو شنیدم میگف حروم..زاده رو طلاق بده 

جدی با خودم فک میکنم چجوری روش میشه تو روم نگاه کنه..چجور دلش اومد اصن فقط بخاطر دعوا من مادر ندارم فهش بده!

خدا از چنین خانواده هایی نگذره

من واحد بغلیمه مام اوایل اینجوری میکردن منم میرفتم دهنمو باز میکردم گفتم ما زنو شوهریم شبش اشتی میکن ...

منم باهاشون صحبت کردم گفتم خواهشا بحث میکنیم کارت نباشه میگفت نمی تونم جلو خودمو بگیرم

باید بزنی بهشلیطه گری که ولت کنیمی‌گرفتی پایین شلوارتومیکشیدی پایین پشتتومیکردی بهش میگفتی بیابگوزم ...

وای چقد خندیدم 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 دیگه توام نری اون خودش خونه میگیره ازاونجا میره

آنهایی که به تو آسیب رسانده اند ..شایسته عشق و احترام نیستند !  حتی اگـــــر والدیــــن توباشند ...!💔