2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خرجش یه پیت بنزینه 😊😊😊

فقط 5 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

چرا داستان حسینی روتعریف میکنی؟؟؟بغل کردن دختری کردروازه بان جایگزین پرسپولیس روبغل کردداخل زمین فوت ...

والا بخدا به جان بچم عین حقیقته 

بیا پیجمو بهت بدم با عکس دختره 

برو ببین

فانتزیت یه اشتباه داره سلبریتی ها توشون عادیه واسشون مهم نیست 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 
والا بخدا به جان بچم عین حقیقته بیا پیجمو بهت بدم با عکس دختره برو ببین

همینجا بذارین

به بارون نم نم ⛈️ به دریا 🌊 به کوه 🏞 به این آفرینش 🌌 به کشتی نوح 🌌به ماه 🌙و ستاره💥 به هفت آسمون✨ به عشقم ❤به عشقی تا مرز جنون ❤به لحظه دیدار قسم میخورم ❤دوباره با تکرار قسم میخورم❤ به عهدی که بستیم💍 قسم میخورم❤ به هستم به هستیم❤ قسم میخورم تا وقتی که قلبم❤ هنوز میزنه تا وقتی که جونی توی این تنه💖 تو روزای خوب تو روزای بد 💖همیشه باهاتم قسم میخورم💕 توی لحظه هاتم💕 قسم میخورم ❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد❤🇮🇷🇮🇷❤🇮🇷🇮🇷❤

اوه استارتر

تاپیکهای قبلتوووو خودت خوندی؟؟؟؟؟

کادر فنی تیم بهت پیشنهاد خاک برسری داده؟؟؟؟

بنظرم فورا بفرستش تو رختکن🤐🤐

دشمنانت را فراموش کن...                                                                                            تنــــــــــــــها کسی که میتواند ما را به خاک سیاه بنشاند ... یک دوست بسیار قابل اعتماد است  
فانتزیت یه اشتباه داره سلبریتی ها توشون عادیه واسشون مهم نیست

شوهر من سلبریتی نیست 

اینم دروغ نیست من جان بچه مو قسم خوردم 

گفتم که اولین باره تو این سه سال میبینم کسی شوهرمو می‌شناسه

قبلا صنعت نفت بوده 

دختره هم از اونجا میشناسه

وای الان تصورت کردم😅😅😅

والااا جزو اصلی ارین خط قرمزمه😅البته شوهرم ۲۴سالشع پس اگه ی دختر ۱۶ساله بخاد بغلش کنه پس من حق دارم بکشمش😚😂

یه دختر ۲۰ساله ام اهل شمال کشور 😍😍متاهلم 💍❤️و متعهد به مردی که الان تمام داراییه منه مردونه پام وایستاد منم زنونه پاش وایمیستم✋️🥲❤من خانوم‌ِ یه آقای تخسِ چشم و ابرو مشکی با موهای فرفری ام😍😍🥲عاشق بچهام ولی خودم هنوز مادر نشدم 🥲🥲عاشق غذا خوردنم ولی فعلا رژیمم😁😁۱۸کیلو کم‌کردم و هنوزم کلی مونده تا هدفم 😌💪عاشق کتاب خوندن و رمان هام 🤭راستی کاربری چهارممه عضو جدید نیستم😬
والا بخدا به جان بچم عین حقیقته بیا پیجمو بهت بدم با عکس دختره برو ببین

خب چون کامل نگفتی فقط فکرم رفت پی اون جریان قسم نخور گلم فقط بدون اولتیماتوم بده بگوبرای شغلت مناسب نیست و برات حرف پیش میادتاخودش پیش دستی کنه وغافلگیرنشه